Sovelto Leader (vuositilaus)

Julkaisija: Sovelto Oyj
Tyyppi: eLearning
Sovelto Leader
1.00 Kpl
Sovelto Leader (vuositilaus) eLearning
588,00 €
+ alv. 24%.

Tuotekuvaus

Uskomme, että jokaisella ihmisellä on rajattomat mahdollisuudet kehittyä.  

Liideri-palveluun olemme koonneet maailman parhaat johtajuuden kehittämiseen tarvittavat työvälineet ja apuvoimat. Uskomme että juuri sinä voit  tulla maailmanluokan liidereiksi yhteisen johtajuuskielen, luottamuksen rakentamisen ja positiivisen tavoitteiden eteenpäinviemisen kautta. Tästä syystä tämä palvelu on kehitetty kaikille meille, jotka haluavat muuttaa maailmaa yksi asia kerrallaan parempaan suuntaan. Sovelto Leader on palvelu paremman johtajuuden kehittämiseen – yhdessä muiden kanssa tai omaan tahtiisi ja omalla tyylilläsi.

 

Mitä Sovelto Leader tarjoaa sinulle?

Online valmennusohjelmat kattaen kaikki Leader-palvelun teemat; projektit, oma johtajapersoona, voittajatiimi sekä johtaminen eri tilanteissa. Seuraavaksi syksyllä 2021 tulossa Projektijohtamisen ja Johtajapersoonan kehittymisen valmennusohjelmat. Yhden valmennusohjelman hinnalla saat koko Leader-palvelun käyttöösi vuodeksi. 

Leader on digitaalinen yhteisöpalvelu, jossa mukana oikeita ihmisiä kysymysten, kommenttien ja ajatusten vaihtamiseksi valmentajien ja johtajakollegoiden kanssa.

Laaja kokonaisuus itseopiskelumateriaalia ja digitaalista sisältöä sekä linkkejä maailmalle, jotka tarjoavat sinulle hyvän kattauksen asiaa itsetuntemuksesta, kommunikaatiosta, johtajuudesta, tiimien kehittämisestä sekä projektien ja muutosten johtamisesta.

Ajatuksia herättävät Leader Talks -alustukset ja säännölliset ihmisten johtamiseen liittyvät coachaukset verkossa.

Sovelto Leader on jatkuva koulutuspalvelu, jonka saat käyttöösi edullisella vuosimaksulla. Palvelu on jatkuvaveloitteinen ja sopimuskausi on minimissään 12 kuukautta. Voit perua palvelun yksi (1) kuukausi ennen seuraavan laskutuskauden alkua.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!