Sovelto Easy tiimille (vuositilaus)

Julkaisija: Sovelto Oyj
Tyyppi: eLearning
Sovelto Easy
1.00 Kpl
Sovelto Easy tiimille (vuositilaus) eLearning
3 180,00 €
+ alv. 24%.

Tuotekuvaus

Sovelto Easy mahdollistaa edullisen tavan oppia työvälinesovelluksia kuten Teams, OneNote, Excel, Word, PowerPoint, Outlook sekä muut Office 365 ja etätyösovellukset. Koska oppijoita on monenlaisia, tarjoaa Sovelto Easy myös useita eri tapoja oppia. Kaikki sisältyvät samaan pakettihintaan – ei lisäkuluja tai muita yllätyksiä. 

Kouluttajan vetämät tietotyön tehotreenit

Tietotyön tehotreeneissä opiskelet asiantuntijajohtoisesti etänä osallistuen ja keskittyen yhteen aiheeseen kerrallaan. Tehotreeneissä voit myös harjoitella ja kysyä kouluttajalta. Koulutustuokion jälkeen sinun on helpompi soveltaa opeteltua asiaa käytännössä ja huomata työn tehostuminen. Tehotreeneihin on mahdollista osallistua sopimuskauden aikana rajatta.  

Valittavissa on viitisenkymmentä eri aihetta, joiden 60-90 minuutin mittaisia treenejä järjestetään noin kerran kuukaudessa. Tehotreenit toteutetaan Microsoft Teams -etäneuvotteluina, joihin voit osallistua helposti omalta työpisteeltäsi. Katso tehotreenit ⇒  

Videokirjasto

Sovelto videokirjasto sisältää noin 850 täsmävideota, jotka muodostavat eri laajuisia opintokokonaisuuksia. Englanninkielisiä videoita on tällä hetkellä noin 450. Aiheet ovat lähinnä Office-sovelluksista, mutta videoita on myös esim. itsensä johtamisesta. Yhden videon kesto on muutamia minuutteja ja jokainen video on suunniteltu vastaamaan johonkin tiettyyn ongelmaan tai toimintoon. Videokirjaston kurssikokonaisuuksien lähtökohtana ovat tehokas toimintatapa ja hyvät käytännöt.  

Asiantuntijapäivystys sekä opiskelijan chat-apu

Easyssä apunasi on opintoneuvontapalvelu. Voit tavata Easy-asiantuntijoita myös koulutusten ulkopuolella ja kysyä tehotreeneistä tutuilta kouluttajilta asiantuntijapäivystyksessä arkisin klo 9-10 Teamsissa. Apunasi on myös opintoneuvonta-chat.

Tilaa ja hyödynnä palvelua heti!

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!