Rikos meni verkkoon: Näkökulmia kyberrikollisuuteen ja verkkoturvallisuuteen

Publisher: Ellibs
Type: E-book
Rikos meni verkkoon
1.00 Pcs
Rikos meni verkkoon: Näkökulmia kyberrikollisuuteen ja verkkoturvallisuuteen E-book
35,00 €
+ vat. 24%.

Description

En minä kyberrikollisia kiinnosta! Vai kiinnostanko?

Kyberrikollisuus on hiipinyt suomalaisten arkeen nopeasti. Oman verkkokäyttäytymisen vaikutusten ymmärtäminen koskee nykyisin jokaista ikään katsomatta. Joka päivä kuluttajiin ja yrityksiin kohdistuu verkkorikoksia aina luottokorttitietojen kalastelusta palvelunestohyökkäyksiin. Verkossa tapahtuva kyberrikollisuus on suurin kasvava rikollisuuden ala maailmassa.

Rikos meni verkkoon on selkokielinen perusteos kyberrikollisuudesta ja kyberturvallisuudesta sekä verkossa suojautumisesta.

Kirjaan on haastateltu lukuisia oman alansa huippuasiantuntijoita sekä koottu vinkkejä suojautumiseen ja esimerkkejä tyypillisistä kyberrikoksista. Kirja tarjoaa erilaisia näkökulmia tietoverkkoihimme muodostuneesta monimuotoisesta ilmiöstä niin yritysten, yhteiskunnan kuin kuluttajankin näkökulmasta.

Kirjan kirjoittajat Juha Peltomäki ja Kati Norppa ovat ICT-alan ja viestinnän ammattilaisia, jotka kiinnostuivat kyberrikollisuudesta sekä työnsä puolesta että omassa arjessaan kuluttajina ja vanhempina

Avainsanat: sähkökirjat, tietoverkot, rikollisuus, rikokset, tietoverkkorikokset, tietotekniikkarikokset, verkkopalvelut, yksilönsuoja, kyberturvallisuus, tieto- ja viestintärikokset, tietosuoja, tietoturva, tietoverkot, Internet, verkkopalvelut

Your course or event to Oppia.fi?

Contact us!