Rehtori monikanavaisena oppilaitoksen johtajana 8/2018

Julkaisija: Johtaja on Media! Oy
Tyyppi: eLearning
Rehtori monikanavaisena oppilaitoksen johtajana
1 Kpl
Rehtori monikanavaisena oppilaitoksen johtajana 8/2018 eLearning
590,00 €
+ alv. 24%.

Tuotekuvaus

Vahvista asiantuntijuuttasi ja mainettasi monikanavaisena rehtorina

Kurssin aloitusaika viimeistään 14.9.2018. Kurssi on tarkoitettu rehtorille, joka haluaa oppia viestimään luottamusta rakentavaksi monikanavaisessa ympäristössä. Kurssi tarjoaa laajan kattauksen johtajuudesta, mediallistumisesta ja somen roolista johtamisessa sekä asiantuntijuudessa. Esimerkiksi miten arvoja voi hyödyntää koulukiusaamisen kitkemiseen? Sisältää konkreettisen johtajuusviestinnän arvion planin ja valmentajan palautteen. Kurssi suoritetaan vapaaseen tahtiin omalla ajalla 27.8.2018 - 20.12.2018.

 

Perustuu käytäntöön ja tutkimukseen

Kurssin vetäjänä toimii KTT, MBA Jukka Saksi, jolla on 15 vuoden johtamiskokemus, väitöskirja johtajuuden murroksesta, kokemuksia sadoista johtajuusviestinnän valmennuksista sekä laaja omakohtainen sosiaalisen median verkosto. Jukka on kirjoittanut Johtaja on Media! -kirjan, joka voitti 2017 Kultasulka-kilpailussa hopeaa. Kurssin kehittämiseen osallistui 25 kokenutta johtamisen ja viestinnän ammattilaista.

 

Tehokasta ajankäyttöä

Kurssi on rakennettu kiireiselle rehtorille ja keskeinen tieto on kerätty tiiviiseen pakettiin. Kurssin suorittaminen vie aikaa keskimäärin 2 työpäivää. Voit hyödyntää kurssin sisältöjä ja suorittaa tehtäviä omaan tahtiisi 3kk:n ajan rajoituksetta. On suositeltavaa jakaa työmäärä muutamalle päivälle. 

 

Kurssilla opit 6 asiaa:

- Miten johtajuus on muuttunut ja miten se vaikuttaa johtajuuteesi?

- Mikä merkitys arvoilla on ja miten niistä saa työvälineen koulukiusaamisen kitkemiselle?

- Miten mediallistuminen haastaa johtajuutta ja mitä mahdollisuuksia se tarjoaa?

- Mikä merkitys sosiaalisilla medioilla on ja miten voit hyödyntää niitä?

- Miksi oppilaitoksesta tulee rakentaa media ja miten se tehdään?

- Miten saat sidosryhmiesi huomion ja rakennat monikanavaisen rehtoribrändin?

 

Johtajuusviestinnällinen profiili työvälineenä

Tutustut kurssilla mediallistumis-analyysissä käytettävään johtajuusviestinnälliseen profiiliin, jonka avulla voit arvioida omaa sekä organisaatiosi tapaa toimia mediallistuneessa ympäristössä. 

 

Kurssin jaksot

 1. Tavoitteena oman dialogityylin löytäminen

 2. Kurssin sisällön ja valmentajan esittely

 3. Johtajuuden murros

 4. Mediallistuminen ilmiönä

 5. Sosiaalisen median rooli rehtorin työssä

 6. Arvot johtajuuden ja viestinnän selkänojana

 7. Yhteistyössä viestintäyksikön kanssa

 8. Monikanavaisen viestinnän riskit

 9. Bloggaaminen osana johtajuusviestintää

 10. Asiantuntijabrändien kasvattaminen

 11. Näin oppilaitoksesta luodaan media

 12. Johtajuusviestinnän Action Plan

 

Laajennettu kurssi (1950 € + alv) sisältää myös henkilökohtaiset valmennukset

Laajennettu kurssi sisältää verkkokurssin lisäksi 2 johtajuusviestinnän valmennusta. Ne ovat valmisteltuja 2-tunnin skype/puhelinsparrauksia, joissa käydään läpi kurssitehtävän pohjalta johtajuusviestinnän tavoitteita, haasteita, toimenpiteitä ja seurantaa. 1. sparraus toteutetaan heti kurssin jälkeen ja 2. sparraus 2-3 kuukauden kuluessa. Valmentajana toimii KTT Jukka Saksi.

 

Jokainen voi löytää luontevan tavan dialogiin

Kurssilla opit, että monikanavainen viestintä ei ole vaikeaa. Kurssilla käsitellään mediallistumisen vaikutusta johtajuuteen, maineeseen, asiantuntijuuteen ja luottamukseen. Osana teemaa pohditaan myös sosiaalisen median roolia johtajuuden työvälineenä. Mitä hyötyä siitä on ja kuinka löytää luontevat tavat dialogiin sen kautta? Miten toimia, jos some-viestintä kriisiytyy, kuinka välttää turhat vastakkainasettelut?

Kurssi oivalluttaa rehtoria hahmottamaan suuret muutosajurit ja löytämään sitä kautta hänelle toimivimmat tavat dialogiin omien sidosryhmiensä kanssa, sekä nostaa hänen asiantuntija- ja johtajamainettaan. Kurssi sisältää lukuisia arjen vinkkejä ja työkaluja parempaan johtajuusviestintään.

 

Tuloksena Action Plan omaan johtajuusviestintään

Kurssi sisältää tekstien, kuvioiden, blogien, podcastien sekä videoiden lisäksi tehtäviä, joihin vastaamalla rakentuu kurssin päätöstehtävänä konkreettinen action plan oman johtajuusviestinnän kehittämiseksi. Kurssin vetäjä antaa suunnitelmasta palautteen sekä vinkkejä sen viemiseksi menestyksellisesti käytäntöön.

 

Kurssin vetäjä Jukka Saksi kertoo videolla taustastaan ja arvoistaan

 

Tutustu myös muihin Johtaja on Media! -kursseihin

VARMISTA AMMATILLINEN JOHTAJUUSVIESTINNÄN OSAAMINEN JA TILAA KURSSI NYT!

Lisätietoa kurssista ja useamman kurssin räätälöidystä hinnoittelusta saa suoraan kysymällä jukka.saksi@johtajaonmedia.fi / 040-501 8357

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!