Projektihallinta + Strategia E-Valmennus [Project Control + Strategy E-Coaching] 90 min

Utgivare: HICCS OY
| Längd: 1.5 hours
Projektihallinta + Strategia E-Valmennus 90 min
1.00 st
Projektihallinta + Strategia E-Valmennus [Project Control + Strategy E-Coaching] 90 min (lngd 1.5 hours)
69,00 €
+ moms 24%.

Kursbeskrivning

Haluatko lisätä projektien tehokkuutta, parantaa projektinhallintaa tai lisätä projektistrategian ja suunnittelun tarkkuutta? Riippumatta siitä, ovatko hankkeet kriisissä tai uudistusten tarpeessa, voimme auttaa, miten?

  • Autamme ymmärtämään, organisoimaan ja tarkistamaan projetin kriittisiä osia ja miten projektinhallintaa voidaan tehostaa
  • Autamme muutoshallinnassa ja prosessien tehostamisessa, sekä johtamisen laadun ja ajattelutavan kehittämisessä
  • Autamme rakentamaan jatkuvuutta projektihallintaan ja tapoja muuttaa ja reagoida haasteisiin

Varaa ilmainen 20min tutustumis E-valmennus video istunto niklas.christides@hiccsglobal.com tai puhelimitse +358407263558. Tällä tavalla tapaat valmentajan ja voitte keskustella siitä miten valmennus voisi olla hyödyksi.

Valmentaja (valmennuskielet):

Meidän valmennukset pidetään aina videon välityksellä, miksi? Koska se on helppoa, kustannustehokasta ja joustavaa. Jokainen E-valmennus video istunto kestää 90min, voit varata max 2 istuntoa (180min) yhdelle päivälle. Pyrimme aina parhaamme mukaan kattamaan mahdollisimman paljon kokonaisuuksia, täytyy kuitenkin todeta että yhdessä istunnossa ei kaikkeen pysty ja positiivisen muutokseen luomiseen tarvitaan ensikädessä aikaa, uskoa ja sitoutumista.

Ota yhteyttä niklas.christides@hiccsglobal.com ja sovi valmennukselle ajankohta, otamme varauksia vastaan valmentajan aikataulun joustavuuden mukaan klo 8:00 ja 20:00 välillä. Kun valmennus on maksettu lähetämme vahvistuksen varauksesta ja linkin video valmennukseen.

Jos tahdot varmistaa että valmennus on mahdollisimman tehokasta kannattaa valmistautua istuntoon huolella. Valmentajalle voi tarpeen tullen lähettää materiaalia etukäteen mailitse niklas.christides@hiccsglobal.com (kaikki tieto joka kanssamme jaetaan pidetään aina salassa eikä sitä jaeta kolmansille osapuolille ilman asiakkaan hyväksyntää).

Vill du bli partner med Oppia.fi?

Kontakta oss!