Other digital content

Tässä julkaisussa esitellään projektisalkkusovellus, joka on tarkoitettu kehittämishankkeiden strategisen tason johtamisvälineeksi.

Thinking Portfolio Oy
Price
0 €
Thinking Portfolio – Sovellussalkku – White Paper

Thinking Portfolio Oy
Price
0 €
Tässä Coalan White Paperissa on kuvattu, miten pääset alkuun IAM -kokonaisuuden suunnittelussa kuvaamalla systemaattisesti IAM:in tavoitteet ja laajuus.

Coala
Price
0 €
Tässä Coalan White Paperissa on kuvattu, mitä vaiheita IAM-ratkaisun käyttöönottoon tyypillisesti kuuluu ja mitä niissä on huomioitava, jotta pahimmat sudenkuopat vältettäisiin.

Coala
Price
0 €
Wave - Wakaru Asiakaspalveluverkosto jäsenmaksu. Wave -jäseniä yhdistää halu kehittää oman organisaation asiakaspalvelua. Wave tarjoaa asiakaspalvelun kehittämisen tueksi aktiivisen ja asiantuntevan verkoston, kilpailuja (mm.Vuoden Service Desk ja Contact Center) ,koulutuksia, neuvontapalveluita, yritysvierailuja sekä ammattilaistapahtumia. Liity yli 60 organisaation joukkoon.

Wave Wakaru Asiakaspalveluverkosto
Price
490 €
(+vat. 24%)
Luotaimen henkilöstökysely perustuu uusimpaan tutkimustietoon. Ydinkäsitteenä on työn imu, jonka tiedetään parantavan tuottavuutta, innovatiivisuutta ja työhyvinvointia. Sähköisen kyselyn lisäksi voit tilata Luotaimelta myös tulosten purkamiseen liittyvän tilaisuuden ja ammattitaitoisen ja kokeneen henkilöstövalmentajan, jonka avulla kehittämispäivä sujuu.

Luotain Consulting Oy
Price
1,100 €
(+vat. 24%)
Valmentavan johtamisen ydintaidot -kyselyn ja sen pohjalta tehdyn raportin ja valmennustapaamisen tavoitteena on auttaa esimiehiä kehittymään valmentavan johtamisen taidoissa. Tarkoituksena ohjata esimiestaitojen kehittämiseen, ei vain niiden pelkkään arvioimiseen ja tutkimiseen.

Luotain Consulting Oy
Price
550 €
(+vat. 24%)
Henkilöarviointi rekrytoinnin ja uravalmennuksen apuna.

Luotain Consulting Oy
Price
650 €
(+vat. 24%)
Oppia.fi partner Koulutus.fi carried out an annual survey of the development outlook for education in the second half of 2016. The questionnaire investigated the views of three different groups of respondents, namely human resources, staff members and education professionals, including the situation of education, training procurement and training practices.

Wakaru Oy
Price
0 €
Ketterä ja helppikäyttöinen oppimisalusta verkkokurssien toteuttamiseen ja monimuoto-oppimisen tueksi. Alustalla voi jakaa sisältöjä, käydä keskustelua ja tehdä tehtäviä. Uuden kurssin luominen onnistuu näppärästi konvertoimalla vanhat powerpointit ja wordit mobiiliystävälliseksi ja interaktiiviseksi kurssimateriaaliksi. Nopealla editorilla on helppo muokata ja päivittää sisältöjä.

Vuolearning
Price
1,800 €
(+vat. 24%)
#Kohtaamisia17 Keynote Valtteri Lindholm, Varusteleka. Esityksen otsikko "Kaupassa asiakaspalvelu korjaa ongelmia joita ei pitäisi olla. Varustelekan lähtökohtana on, että introvertin suomalaisen ei tulisi tarvita kohdata asiakaspalvelijaa missään muodossa, ja saada silti huippupalvelua vaativiinkiin tilanteisiin.

Wakaru Oy
Price
0 €
Online meetings, groups and webinars, easily and cost effectively

Sportie United Oy
Price
0 €
Service deskin mittarit -ryhmä on osa Wave-jäsentoimintaa. Tavoitteena oli kuvata keskeiset mittarit, joita voidaan käyttää erilaisissa service deskeissä. Työskentelyn keskeinen oivallus on ollut jaotella mittarit sen mukaan, mihin tuotantoketjun vaiheeseen ne parhaiten sopivat – SLA-mittareihin, OLA- mittareihin ja palvelutuottajan sisäisiin mittareihin.

Wave Wakaru Asiakaspalveluverkosto
Price
490 €
(+vat. 24%)
Do you need support in recruitment-related decision making? Want to get a more holistic view of the people you're leading? Psychological assessments are the way forward!

Juho Toivola
Price
1,000 €
(+vat. 24%)
Tarvitsetko apua yrityksen avainhenkilön rekrytointiin liittyvässä päätöksenteossa? Haluatko saada paremman käsityksen organisaatiossasi työskentelevien henkilöden johtajapotentiaalista? Psykologinen johtaja-arviointi on ratkaisu!

Juho Toivola
Price
1,500 €
(+vat. 24%)
Tarvitseko kokeneen ja puolueettoman asiantuntijan mielipiteen henkilön soveltuvuudesta avoimeen työtehtävään? Tilaa second opinion -haastattelu!

Juho Toivola
Price
500 €
(+vat. 24%)
Everything DiSC® -Työyhteisöprofiili ja yksilö-coaching 90 minuuttia Meidän kaikkien olisi hyvä tunnistaa omat luontaiset tapamme käyttäytyä erilaisten ihmisten kanssa, olivatpa ne asiakkaita, kumppaneita tai työyhteisömme jäseniä. Kun ymmärrät paremmin itseäsi, pystyt mukauttamaan omaa toimintaasi tarpeen mukaan.

Taiten Työssä
Price
250 €
(+vat. 24%)
Fakta: Asiakaspalaute valmennuksesta ei kerro mitään sen hyödyistä eikä vaikutuksista arkeen. Valmennuksen vaikuttavuusmittauksesta hyötyvät kaikki: 1. Tilaaja saa näkyvyyden investoinnin vaikutuksiin käytännön arjessa 2. Osallistuja saa itsearvioinnin opittujen asioiden hyödyntämiseksi 2. Valmentaja saa haluttaessa näkyvyyden työnsä vaikutuksiin valmennuksen kehittämisen avuksi

Celkee Oy
Price
950 €
(+vat. 24%)
Lataa ilmainen sahkot.fi sovellus. Sähköalan ensiaputaulu mobiilimuodossa. Hyödyllisiä linkkejä alan toimijoiden verkkosivustoille. Helpottaa alan uutisten seuraamista ja ammattitatosi ylläpitoa.

Koulutuspalvelu sahkot.fi
Price
0 €
Flowboard on videoalusta, jonne voit ladata videosi, perustaa kansioita ja hallinnoida kokonaisuuksia. Voit jakaa yksittäisiä videoita tai videokansioita useilla tavoilla eri ympäristöissä. Edistyneitä ominaisuuksia mm. chat-, tekstitys- ja hyväksyntätoiminteet. Voit verkostoitua sisältöjen osalta, rakentaa oman ja organisaatiosi videomaailman.

Flowbox Oy | Various product packages
Price
0 €
Price
0 €
A platform for the strategic management of your New Product Development (NPD)

Thinking Portfolio Oy
Price
0 €
A platform for the strategic management of your risk portfolio. Gain an up-to-date view of the current risk situation - all in one place. Manage risk discovery, risk analysis and mitigating actions. Keep your risks in one portfolio.

Thinking Portfolio Oy
Price
0 €
Price
0 €

Your course or event to Oppia.fi?

Contact us!