Opi nopeammin, työskentele tehokkaammin

Julkaisija: Stronghold Suksee Oy
Tyyppi: eLearning | Kesto: 2.0 tuntia
Opi nopeammin, työskentele tehokkaammin
1.00 Kpl
Opi nopeammin, työskentele tehokkaammin eLearning (kesto 2.0 tuntia)
79,00 €
+ alv. 24%.

Tuotekuvaus

Liian vähän aikaa, liikaa tehtävänä?

Tuntuuko siltä, että nykypäivänä pitäisi omaksua enemmän tietoa kuin ehdit? Tuntuuko siltä, ettei aika riitä kaikkeen mihin pitäisi? Vaikuttavatko sinuun kohdistuvat vaatimukset kohtuuttomilta?

Mitä jos voisit tehostaa omaa oppimistasi ja työntekoasi vain 10 prosenttia? Miltä työ tai opiskelu tuntuisi, jos kaikki sujuisi kymmenyksen helpommin?

Jos olet kuten useimmat meistä, sinulla on korviesi välissä Ferrarin kone, jota ajat käsijarru päällä. Ei hätää, se ei ole sinun vikasi.

Vaikka suomalainen koulujärjestelmä on maailmanluokkaa, se ei kuitenkaan ole valmistanut meitä tämän päivän jatkuvasti kasvaviin haasteisiin.

Opi nopeammin, työskentele tehokkaammin -verkkovalmennus

  • Selventää, miten aivosi oikeasti toimivat, jotta osaat hyödyntää niitä älykkäämmin
  • Tarjoaa konkreettisia työkaluja oman ajattelun ja työnteon kehittämiseksi
  • Neljän viikon verkkovalmennus sisältää videoita, työkirjan, kirjeitä ja harjoitteita
  • Sisältää pääsyn kurssin Facebook-ryhmään, jossa Tuomo vastaa kysymyksiisi oppimisesta ja aivojen toiminnasta
  • Vuoden käyttöoikeus aineistoon

Yksityisopettajan palkkaaminen maksaa helposti satoja, ehkä jopa tuhansia euroja.

Opi nopeammin, työskentele tehokkaammin -valmennuksen saat hintaan 79 euroa.

Aivot on suunniteltu työskentelemään pulsseissa – osaatko hyödyntää koko kapasiteettiasi?

Tiesitkö, että 8 tunnin yhtäjaksoinen työrupeama on katastrofaalinen aivojen toiminnan kannalta? Evoluutio on suunnitellut ihmisen aivot työskentelemään pulsseissa, ei pitkään puurtamalla.

Opi nopeammin, työskentele tehokkaammin -valmennuksen avulla opit, mikä on optimaalinen kuormituksen ja palautumisen suhde – ja miten voit saada yhden työpäivän aikana itsestäsi irti enemmän kuin kolmessa pitkässä päivässä yhteensä.

Enemmän aikaa arkeen

Onko sinulla ollut koskaan päiviä, jolloin kaikki tuntuu sujuvan? Pääset flow-tilaan ja päivän työt valmistuvat etuajassa. Leimaat kellokorttisi kolme varttia ennen työajan päättymistä hyvällä omatunnolla ja suuntaat nauttimaan vapaa-ajasta.

Eikö olisi mahtavaa, jos tällaisia päiviä olisi useammin?

Opi nopeammin, työskentele tehokkaammin -valmennukset metodit auttavat sinua keskittymään työhösi paremmin, jolloin saat enemmän aikaan lyhyemmässä ajassa. Tämä tarkoittaa lisää aikaa muuhun elämään.

Tien päälle ei pääse ilman ajokorttia – tietotyötä saa tehdä kuka vain

Eikö olekin jännää, että autolla ei saa ajaa ennen kuin on käynyt autokoulun, mutta tietotyötä pääsee tekemään lähes kuka tahansa?

Okei, olet käynyt läpi suomalaisen koulujärjestelmän, joka on edelleen maailmanluokkaa, mutta opitko koulurupeamasi aikana juurikaan siitä, miten aivosi toimivat ja miten niitä kannattaisi tietotyössä hyödyntää?

Kun ymmärrät, miten tarkkaavaisuus ja työmuisti liittyvät toisiinsa ja miten luot niille ihanneolosuhteet, osaamisesi voi nousta täysin uudelle tasolle. Tulevaisuudessa työtä tulee riittämään vain niille, jotka pystyvät kehittämään omaa osaamistaan jatkuvasti.

Se, mikä voidaan robotisoida, robotisoidaan – oppiminen on vastalääke osaamisen happanemiseen

Tekoäly tulee, tekoäly tulee… tätähän on hoettu jo vuosikaudet. Nyt käänne on kuitenkin käsillä. IBM:n Watson-tekoäly tekee jo sairaanhoidossa diagnosointityötä – tarkemmin ja varmemmin kuin terveyskeskuslääkärit! – ja nyt samainen Watson on opetellut laatimaan myös veroilmoituksia.

Varmin tapa välttää tekoälyn alle jääminen on kehittää itseään ja osaamistaan. Opi nopeammin, työskentele tehokkaammin -valmennus antaa sinulle valmiudet ottaa koko kapasiteettisi käyttöön.

Opi nopeammin, työskentele tehokkaammin -valmennus on sinulle, jos…

  • Teet tietotyötä tai muuta sellaista, missä vaaditaan aivojen käyttöä
  • Opiskelet tai valmistaudut johonkin isompaan oppimishaasteeseen
  • Haluaisit saada enemmän aikaan lyhyemmässä ajassa, jotta voisit tehdä muutakin kuin työskennellä tai opiskella
  • Haluat oppia oppimaan ja kehittää osaamistasi jatkuvasti
  • Haluat ymmärtää, miten aivosi toimivat, jotta voit auttaa niitä toimimaan parhaalla mahdollisella tavalla

Tämä valmennus perustuu tieteelliseen tutkimukseen

Valtaosa ihmisistä ei ymmärrä, miten heidän aivonsa toimivat. Tämä johtuu osittain siitä, että aivot ovat hyvin monimutkainen instrumentti. Iso osa aivojen toimintaan ja hyödyntämiseen liittyvästä tiedosta julkaistaan kankeassa, vaikeasti ymmärrettävässä muodossa.

Opi nopeammin, työskentele tehokkaammin -valmennus perustuu tuoreimpaan tieteelliseen tutkimukseen, mutta sen sisältö on yksinkertaistettu helposti ymmärrettävään ja käytäntöön vietävään muotoon.

Nobelistien ja tutkijoiden oivallukset on puettu helposti ymmärrettävien tarinoiden muotoon, jotta sinun olisi helpompi hahmottaa, miten pääkoppasi oikeasti toimii – ja sen kautta auttaa aivojasi toimimaan tehokkaammin.

Ei siis puisevaa asiatekstiä – eikä puuta heinää – vaan viihdyttävää ja hyödyllistä valmennussisältöä.

Takaamme tyytyväisyytesi

Kokeile valmennusta riskittä 30 päivän ajan. Jos et jostain syystä ole tyytyväinen, palautamme rahasi. Laita vain sähköposti osoitteeseen asiakaspalvelu@suksee.fi.

Valmentaja Tuomo Loukomies

Olen muutosvalmentaja ja koulutukseltani erityisopettaja Tuomo Loukomies. Intohimoni on oppiminen. Jos tarkemmin sanotaan, niin varsinainen intohimoni on parempi oppiminen, joka jatkuu koko elämän ajan. Nykyään tiedetään, että oppiminen alkaa jo ennen kuin synnymme ja jatkuu kuolemaamme saakka. Aivomme on uskomaton elin, jonka kykyä oppia uutta ja muovautua uusien haasteiden edessä ei saa jättää käyttämättä.

Tuntuuko sinusta siltä, että oppiminen on jotain, mitä tehdään koulussa ja opiskelupaikoissa? Elämä on jotain muuta. Elämä on selviytymistä päivästä toiseen eikä uuden oppiminen liity siihen mitenkään. Eikö?

Olet väärässä. Ihmisen perustarpeisiin kuuluvat tarve kuulua ryhmään ja tarve olla osaaja. Ihminen tarvitsee liittymistä ja vipua. Jos annamme aivojemme käydä minimiteholla ja automaattiohjauksessa ilman, että haastamme niitä jatkuvasti, jäämme lopulta yhteisön reunoille ja aika ajaa meistä ohi. Jos emme päivitä osaamistamme ja ole valmiita avoimesti haastamaan itseämme, putoamme kelkasta.

Onneksi viime aikoina on ymmärretty, että aivomme on varsinainen superelin. Sen lisäksi, että aivojemme hermoverkot järjestyvät uudelleen oppimisen seurauksena, aivomme tuottavat UUSIA hermosoluja toisin, kuin ennen on uskottu. Oppiessamme käyttämään tehokkaita muististrategioita muistimme kapasiteetti moninkertaistuu.

Oletko kokenut, että lukeminen on työlästä? Onko muistisi huono? Etkö saa keskityttyä, kun monet häiriöt pilaavat tarkkaavaisuutesi? Usko pois, minäkin olen kokenut tuon kaiken. Tarkkaavaisuuteni ja muistini puutteiden vuoksi aloin lopulta itse noudattaa niitä ohjeita, joita olin pitkään antanut muille. Huomasin, että asioihin voi vaikuttaa ja harjoittelu tuottaa tulosta kuntosalin lisäksi myös mielen punttiksella.

Meillä kaikilla on oma kehonkuvamme ja käsityksemme siitä, millaisiin fyysisiin suoritteisiin sovellumme. Minun kehonkuvani oli voimailijan ja amerikkalaisen jalkapalloilijan kehonkuva, joka oli mahdollisimman kaukana kestävyysurheilijasta. Ajauduin kuitenkin kaverien mukana maantiepyöräilemään ja erään kerran pyörälenkillä tuttu kaveri pyysi lähtemään mukaan seuraavaan kesän pyöräilytapahtumaan, joka olisi kuulemma "mukava reissu". Lupauduin mukaan.

Tutustuttuani tapahtuman nettisivuihin karmea totuus valkeni minulle. Kyseessä oli Vätternrundan, 300km kilpailu, joka ajettaisiin yöaikaan. En uskonut selviytyväni haasteesta. Ensimmäinen ajatukseni oli soittaa ja perua osallistumiseni. En kuitenkaan kehdannut ja aloin sen sijaan miettiä, kuinka haasteen selättäminen olisi mahdollista. Hankin valmentajan, jonka ohjauksessa aloin tiukan talvitreenin seuraavan kesän haastetta ajatellen. Koko talven harjoittelin ohjelman mukaan ammattilaisen valmennuksessa. Kesän tullessa olin valmis niin fyysisesti kuin psyykkisestikin. Itse kilpailu sujui yli odotusten. Ajoin 300 km aikaan 8.56, joka tarkoittaa yli 34km/h keskinopeutta.

Edelleen pidän suoritusta itselleni käsittämättömänä. Tärkeintä kuitenkin oli, että tuo suoritus muutti ajatteluani. Ymmärsin, että ihmisen, niin minun kuin sinunkin, kapasiteetti on rajaton jos kolme ehtoa täyttyy:

 1. Sinulla on aito sisäinen motivaatio onnistua

2. Sinulla on ympärilläsi oikeat ihmiset

3. Sinulla on halu uhrata ja uhrautua.

Tämän kokemuksen jälkeen omaksuin ajattelutavan, jossa kehitän itseäni kaikin tavoin niin fyysisesti, mutta erityisesti henkisesti. Perehdyttyäni oppimisen positiivisiin vaikutuksiin aivoissa aloin ottaa mielen harjoittamisen vakavasti. Nyt olen huomannut, että mielialani, elämäniloni ja kärsivällisyyteni ovat parantuneet huomattavasti, tuottavuudesta ja ajanhallinnasta puhumattakaan.

Ennen vanhaan ajattelin, että vanha koira ei opi uusia temppuja. Vaikka toimin opettajana uskoin, ettei uuden oppiminen koskenut minua itseäni. Nykyään voin vakuuttaa, että mikään ei voisi olla kauempana totuudesta. Oppimisen, muistin, metakognition ja motivaation harjoittaminen monipuolisesti on uuden elämäni jokapäiväinen päämäärä. 

Usein ihmiset tekevät sen virheen, että tyytyvät siihen missä he ovat nyt. Näe mieluummin itsesi sellaisena, miksi voit tulla.

Jos haluat kehittyä työssäsi, voin auttaa sinua. Autan ihmisiä ymmärtämään muistia, oppimista ja aivojen toimintaa paremmin. Autan sinua konkreettisilla työkaluilla tehostamaan oppimistasi ja osaamistasi millä tahansa elämänalueella. Lähde mukaani oppimisen tutkimusretkelle ja käännetään elämäsi suunta. Treenataan samalla aivosi kuntoon.

 Tuomo Loukomies

 

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!