Muutossoppa maittavaksi

Julkaisija: Johtajuustaito.fi
Tyyppi: eBook
Muutossoppa maittavaksi
1.00 Kpl
Muutossoppa maittavaksi eBook
14,90 €
+ alv. 24%.

Tuotekuvaus

Muutoksen aikaansaaminen on vaikeaa. Yli 70 % muutosprojekteista epäonnistuu, olipa sitten kyse uudesta strategiasta tai jostain muusta. Tuohon epäonnistumiseen on muutamia selkeitä syitä. Tämä kirja antaa sinulle työkalut noiden ansojen välttämiseen. Saat selkeitä ohjeita siitä, mitä pitää tehdä, milloin pitää tehdä ja miten asioista pitää viestiä. Muutoksen aikaansaaminen onnistuu kaikilta kun käytetään oikeita ratkaisuja ja edetään oikealla tavalla.

Muutossoppa maittavaksi kirjasta eräs toimitusjohtaja sanoi ”kerrankin kirja jonka jaksoin kunnolla lukea, ja joka antoi minulle heti huomiseksi työkaluja”. Taustalla oleva tutkimustieto on tiivistetty arjen tekemiseksi, arjen kielelle. Jotta sinä onnistut hyvin ja helposti.

Vain sanakirjassa menestys tulee ennen työtä. Tämä kirja auttaa sinua saamaan muutoksen aikaiseksi oikealla tavalla!

Kari I. Mattila on vienyt yrittäjänä läpi liiketoiminnan muutoksia. Kari on johtanut useiden keskisuurten organisaatioiden muutoksia julkisella sektorilla. Hän on ollut mukana liki 100 organisaation muutosprosessissa, nähnyt mikä tuottaa tulosta ja mihin eri organisaatioiden johtajat ovat kompuroineet. Muutoksen aloittaminen on helppoa, muutoksessa onnistuminen vaatii tarkan ja selkeän etenemisen. Tämä kirja kertoo, miten sinun kannattaa edetä. Jotta pääset tavoitteeseen ja et tuhlaa resursseja.

 

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!