Mielenvoima + Tietoisuus E-Valmennus [Mindset + Awareness E-Coaching] 90 min

Julkaisija: HICCS OY
Tyyppi: eLearning | Kesto: 1.5 tuntia
Mielenvoima + Tietoisuus Valmennus 90 min
1.00 Kpl
Mielenvoima + Tietoisuus E-Valmennus [Mindset + Awareness E-Coaching] 90 min eLearning (kesto 1.5 tuntia)
69,00 €
+ alv. 24%.

Tuotekuvaus

Ajattelutapa ja tietoisuus ovat keskeisiä tulevaisuuden taitoja kaikille johtajille ja yhteiskunnan kehitykselle. Auttamme sinua syventymään aiheeseen kehittämällä tietoisuutta käsittelemällä laajempia kokonaisuuksia ja maailmaa, sekä sen toimintaa koskevia asioita ja vaikeita kysymyksiä, joita et ehkä ole itse pystynyt käsittelemään aiemmin. Miten teemme tämän?

  • Autamme sinua ymmärtämään ja kehittämään omaa etiikkaa, valmiuttaa tehdä muutoksia elämässä, sekä tuomaan esille osa-alueita joissa olet vahva ja voisit menestyä parhaiten
  • Autamme sinua ymmärtämään tietoisuutta, mitä se tarkoittaa ja miten voit muuttaa suhtautumista itseäsi ja maailmaa kohtaan
  • Autamme sinua ryhtymään toimiin, jotka vaikuttavat myönteisesti uraasi ja myös yhteiskunnalliseen velvoitteeseen olla inspiraatio muille. Näiden askelien kauttaa voidaan lisätä onnea ja vakautta omassa elämässä

Varaa ilmainen 20min tutustumis E-valmennus video istunto niklas.christides@hiccsglobal.com tai puhelimitse +358407263558. Tällä tavalla tapaat valmentajan ja voitte keskustella siitä miten valmennus voisi olla hyödyksi.

Valmentaja (valmennuskielet):

Meidän valmennukset pidetään aina videon välityksellä, miksi? Koska se on helppoa, kustannustehokasta ja joustavaa. Jokainen E-valmennus video istunto kestää 90min, voit varata max 2 istuntoa (180min) yhdelle päivälle. Pyrimme aina parhaamme mukaan kattamaan mahdollisimman paljon kokonaisuuksia, täytyy kuitenkin todeta että yhdessä istunnossa ei kaikkeen pysty ja positiivisen muutokseen luomiseen tarvitaan ensikädessä aikaa, uskoa ja sitoutumista.

Ota yhteyttä niklas.christides@hiccsglobal.com ja sovi valmennukselle ajankohta, otamme varauksia vastaan valmentajan aikataulun joustavuuden mukaan klo 8:00 ja 20:00 välillä. Kun valmennus on maksettu lähetämme vahvistuksen varauksesta ja linkin video valmennukseen.

Jos tahdot varmistaa että valmennus on mahdollisimman tehokasta kannattaa valmistautua istuntoon huolella. Valmentajalle voi tarpeen tullen lähettää materiaalia etukäteen mailitse niklas.christides@hiccsglobal.com (kaikki tieto joka kanssamme jaetaan pidetään aina salassa eikä sitä jaeta kolmansille osapuolille ilman asiakkaan hyväksyntää).

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!