Menesty monikanavaisena johtajana - Aloitus joka kuun 15. päivä

Julkaisija: Johtaja on Media! Oy
Tyyppi: eLearning
Menesty monikanavaisena johtajana 1/2018
1 Kpl
Menesty monikanavaisena johtajana - Aloitus joka kuun 15. päivä eLearning
590,00 €
+ alv. 24%.

Tuotekuvaus

Aloitus joka kuun 15. päivä

Haluatko vahvistaa viestintäsi kautta myyntiä, kannattavuutta ja mainetta?

Johtajien viestinnällä on yhä tärkeämpi rooli siinä, miten yrityksen myynti, kannattavuus ja maine vahvistuvat. Luontevasti viestivä johtaja on haluttu rekrytointi haastaviin tehtäviin. Viestintä on tehokkain tapa edistää johtajuutta.

Kurssi on tarkoitettu johtajalle, joka haluaa oppia viestimään luottamusta rakentavaksi monikanavaisessa ympäristössä. Kurssi tarjoaa laajan kattauksen johtajuudesta, mediallistumisesta ja somen roollista johtamisessa. Sisältää konkreettisen johtajuusviestinnän action planin.

Kurssin vetäjänä toimii KTT, MBA Jukka Saksi, jolla on 15 vuoden johtamiskokemus, väitöskirja johtajuuden murroksesta, kokemuksia sadoista johtajuusviestinnän valmennuksista sekä laaja omakohtainen sosiaalisen median verkosto. Jukka on kirjoittanut Johtaja on Media! -kirjan, joka voitti 2017 Kultasulka-kilpailussa hopeaa. Kurssin kehittämiseen osallistui Jukan koordinoimana 25 kokenutta johtajaa ja viestinnän ammattilaista.

 

Johtajien kokemuksia kurssista

Kurssi meni jouhevasti, koska se oli hyvin rakennettu kokonaisuus ja olin motivoitunut. Kurssin lopussa olevaa toimintasuunnitelmaa hahmottelin muutaman päivän aikana, jonka jälkeen lähetin sen Jukalle. Sain häneltä nopeasti palautetta suunnitelmastani sekä vinkkejä tekemisiini. Olenkin jo muutamaa johtamiseni kohtaa hionut Jukan palautteen pohjalta. Kurssi siis vastasi hienosti tarpeeseeni selkeyttäen roolini viestijänä sekä kuinka tulen toimimaan. Olen saanut oivalluksia ja valmiuksia, nyt sitten tekoja!

Jari Karjalainen, kehitysjohtaja SOK Arina

 

Sisältö käsittelee sopivassa laajuudessa viestinnän lisäksi myös johtajuuden eri teemoja, kuten sosiaalisen median rooli, arvot johtajuuden ja viestinnän perustana, monikanavaisen viestinnän riskit ja asiantuntijabrändin rakentaminen – haastavat ajattelemaan johtamisviestinnästä monipuolisena osaamiskokonaisuutena.

Kurssi sisältää myös runsaasti videoita ja linkkejä kulloinkin käsiteltävää aihetta rikastaviin esimerkkeihin. Kurssi kannustaa lopuksi kiteyttämään ja laatimaan oman ”Johtajuusviestinnän Action Plan’in”. Suosittelen lämpimästi ”Menesty monikanavaisena johtajana” -verkkokurssia jokaiselle joka haluaa kehittää johtamisviestintätaitojaan.

Kai Kaasalainen, toimitusjohtaja Tamro Oyj

 

Kurssi on yllättänyt minut positiivisesti. Erityisesti se, miten kurssi laittaa aidosti miettimään syvällisesti omia arvoja, taustaa ja johtamisfilosofiaa, jotka toimivat perustana johtamiselle sekä tietenkin viestinnälle. Olen kurssin aikana analysoinut omaa johtamisfilosofiaa ja olen ottanut ne arvot joka päiväiseen johtamiseen täällä Finn-ID:llä. Kiitos kun olet saanut minut oivaltamaan asioita, jotta voin olla parempi esimies ja johtaja.

Aapo Nurmi, myyntijohtaja Finn-ID

 

Kurssi on rakennettu kiireiselle johtajalle ja keskeinen tieto on kerätty tiiviiseen pakettiin. Kurssin suorittaminen vie aikaa keskimäärin 2 työpäivää. Voit hyödyntää kurssin sisältöjä ja suorittaa tehtäviä omaan tahtiisi 3 kk:n ajan rajoituksetta. On suositeltavaa jakaa työmäärä muutamalle päivälle. 

 

Kurssin esittelyvideo

 

Kurssilla opit 6 asiaa:

- Miten johtajuus on muuttunut ja miten se vaikuttaa viestintääsi

- Mikä merkitys arvoillasi on ja miten niistä kannattaa viestiä?

- Miten mediallistuminen haastaa johtajuutta ja mitä mahdollisuuksia se tarjoaa?

- Mikä merkitys sosiaalisilla medioilla on ja miten voit hyödyntää niitä työssäsi?

- Miksi yrityksestä tulee rakentaa media ja miten se tehdään?

- Miten saat sidosryhmiesi huomion ja rakennat monikanavaisen henkilöbrändin?

 

Johtajuusviestinnällinen profiili työvälineenä

Tutustut kurssilla mediallistumis-analyysissä käytettävään johtajuusviestinnälliseen profiiliin, jonka avulla voit arvioida omaa sekä organisaatiosi tapaa toimia mediallistuneessa ympäristössä. 

 

Kurssin jaksot

 1. Tavoitteena oman dialogityylin löytäminen

 2. Kurssin sisällön ja valmentajan esittely

 3. Johtajuuden murros

 4. Mediallistuminen ilmiönä

 5. Sosiaalisen median rooli johtajan työssä

 6. Arvot johtajuuden ja viestinnän selkänojana

 7. Yhteistyössä viestintäyksikön kanssa

 8. Monikanavaisen viestinnän riskit

 9. Bloggaaminen osana johtajuusviestintään

 10. Asiantuntijabrändien kasvattaminen

 11. Näin yritysestä luodaan media

 12. Johtajuusviestinnän Action Plan

 

Oivallat mediallistumisen vaikutukset liiketoimintaasi

Mediallistumisen myötä eri mediat ja verkostot linkittyvät toisiinsa, vaikuttaen sidosryhmien sisältöjen ja viestien hyödyntämiseen. Kun yritys haluaa vahvistaa asemaansa markkinoilla ja nostaa asiantuntijabrändejä esille, on mediallistumisen vaikutusten hahmottaminen suhteessa liiketoimintaan äärettömän tärkeää. Teemaa käsitellään kurssilla paljon. 

 

 

Koko johtoryhmän verkkovalmennus

Jotta johtamisessa tapahtuu aidosti muutosta, kannattaa valmennus tarjota kaikille johtoryhmän jäsenille. On suositeltavaa, että hallituksen puheenjohtaja osallistuu valmennukseen ja Action Plan on yhteinen tavoite tulevasta. Verkkovalmennukseen voidaan yhdistää johtoryhmän sparraus, joka toteutetaan verkkokurssin suorittamisen jälkeen. Sillä vahvistetaan yhteistä tulkintaa kurssin teemojen viemisestä käytäntöön.

Y-tunnukselliset yhteisöt voivat ostaa kurssin myös laskulla. Kysy sitä Jukka Saksilta +358 40 501 8357 tai jukka.saksi@johtajaonmedia.fi

 

Tutustu myös muihin Johtaja on Media! -kursseihin

VARMISTA ORGANISAATIOSI MENESTYS JA ALOITA VIESTINTÄVALMENNUS NYT!

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!