Kokkaa business kuntoon

Utgivare: Johtajuustaito.fi
Kokkaa business kuntoon
1.00 st
Kokkaa business kuntoon
14,90 €
+ moms 24%.

Kursbeskrivning

Jotta asiakkaasi uskovat sinuun ja löytävät sinun ainutlaatuisuutesi, niin sinun pitää tehdä itsesi näkyväksi. Toinen osa tekemistä on aloittaa ajoissa ja kehittää jatkuvasti. Suurin yritysten tuhoaja on tehdä täydellinen tuote ja sitten lopettaa sen kehittäminen, vaikka asiakkaat jotain kaipaisivatkin.

Kokkaa business kuntoon on käytännön läheinen, selkeä ja suoraan arkeen menevä työkirja. Kun käyt kirjan läpi ja muodostat vastaukset eteesi tuleviin asioihin, olet jo pitkällä!

Vain sanakirjassa menestys tulee ennen työtä. Tämä kirja auttaa sinua tekemään menestykseen johtavia töitä, oikealla tavalla!

Kari I. Mattila on tukenut yritysten kehittymistä vuodesta 1986. Jatkuva oman tekemisen kehittäminen, tuoreen tiedon opiskelu on osa Karin kehittymispolkua. Kirjan sisältö on muodostunut kymmenien ja kymmenien PK-yritysten kanssa tehdyn työn pohjalta, omien yritysten kehittämisen (ja niissä tehtyjen virheiden) kokemusten sekä tieteellisen tutkimuksen näkyväksi tuoman tiedon pohjalta. Sinun eduksesi, sillä kaikkia virheitä ei ole pakko tehdä!

 

Vill du bli partner med Oppia.fi?

Kontakta oss!