Johda rennommin ja rohkeammin

Julkaisija: PR Nonlinear Oy
Tyyppi: eLearning
Johda rennommin ja rohkeammin
1.00 Kpl
Johda rennommin ja rohkeammin eLearning
40,24 €
+ alv. 24%.

Tuotekuvaus

Johda rennommin ja rohkeammin - voit paremmin ja saavutat parempia tuloksia

Sinä voit kasvaa ihmisenä ja esimiehenä rennommaksi ja rohkeammaksi. Johtajuuden vahvistamisen polku on yksinkertainen, mutta alkuunpääsy vaatii aikaa muutamia kuukausia. Kyse ei ole tempuista tai nikseistä, vaan aidosta ihmisenä ja ammattilaisena kehittymisestä. Työkirja antaa sinulle tietoa ja välineet johtaa omana itsenäsi ja omia vahvuuksia hyödyntäen.

Johtajuuden puute ilmenee usein esimiehen stressin kasvamisena. Sen sijaan, että esimies saisi johdettavat toimimaan tehokkaasti, hän alkaakin tehdä asioita johdettavien puolesta. Tällaista ylivastuullista esimiestä voisi kuvailla myös ylihuolehtivaksi, ylitunnolliseksi tai liian kiltiksi. Tämä ylivastuullisuus saatetaan nähdä jopa ihannoitavana, toisia palvelevana ja joustavana ominaisuutena. Joustavuudella ja toisten palvelemisella tulee kuitenkin olla raja.

Esimies saattaa myös kiihtyä, provosoitua ja menettää malttinsa johtajuuden puutteen takia. Tämä niin kutsuttu pelolla johtaminen saattaa helpottaa esimiehen omaa oloa hetkellisesti, mutta pelokkaasta työyhteisöstä on vaikea löytää oma-aloitteellisuutta ja innostusta tai luottamusta ja halua kehittää työtä. Työkirjan periaatteet auttavat vapautumaan ”vihaisesta” johtamisesta, joskin työkirja käsittelee aihetta erityisesti ”liian kiltin” esimiehen näkökulmasta.

Onneksi molemmissa on kyse opitusta käyttäytymisestä eikä luonteen piirteestä, jolloin esimiehen on mahdollista alkaa muuttaa käyttäytymistään. Johtaminen on päätösten tekemistä. Itsensä johtaminen on päätösten tekemistä oman (työ)elämän suhteen. Sinun tulee tehdä päätös muutoksesta kohti rennompaa ja rohkeampaa johtamista. Sitä päätöstä ei kukaan voi eikä kenenkään tule tehdä puolestasi. Haluatko siis vahvistaa johtajuuttasi?

Työkirjassa on 12 lukua, jotka avautuvat neljän päivän välein. Seitsemän lukua sisältää tietoa ja kysymyksiä pohdittavaksi. Loput luvut sisältävät välineitä ja kysymyksiä, joiden avulla voit jäsentää ja arvioida omaa työtäsi.

Kustannustehokas

  • Sinun ei tarvitse matkustaa koulutukseen. Aikaa ja rahaa säästyy.
  • Erillisiä ladattavia ohjelmia tai lisenssejä ei tarvitse ostaa.

Helppokäyttöinen

  • Tarvitset vain internet-yhteyden.
  • Opiskelu ei ole aikaan tai paikkaan sidottua.
  • Toimii myös älypuhelimessa ja tabletissa.

Luotettava sisältö

  • Teoriaosuuden esilukijoina olivat KT, dosentti Pirkko-Liisa Vesterinen ja FT Jorma Räsänen.
  • Kirjoittajalla on esimiesten valmentamisesta yli 15 vuoden kokemus.

Aiheet

  • Opettele pitämään puolesi. Älä ole liian mukautuva.
  • Vahvista itsetuntemustasi. Ota käyttöön voimavarasi.
  • Jäsennä tietoasi, osaamistasi ja kokemuksia. Vahvista käsitystä itsestäsi.

Vahvista johtajuuttasi työkirjan avulla ja liity tyytyväisten esimiesten joukkoon!

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!