Henkilöarviointi

Julkaisija: Luotain Consulting Oy
Tyyppi: Muu digitaalinen sisältö
Henkilöarviointi
1 Kpl
Henkilöarviointi Muu digitaalinen sisältö
650,00 €
+ alv. 24%.

Tuotekuvaus

Luotaimen Henkilöarviointi -palvelukokonaisuudet

 

Henkilövalinnat ovat organisaation menestymiselle ensiarvoisen tärkeitä. Uuden työntekijän palkkaaminen on organisaatiolle aina myös investointi. On tärkeää, että henkilön pätevyys, osaaminen ja henkilökohtaiset valmiudet sopivat yksiin työn vaatimusten kanssa. Henkilövalintojen hyvä toteutustapa vaikuttaa myönteisesti työnantajamielikuvaan ja on etu kilpailtaessa työntekijöistä.

Henkilövalintojen lähtökohtana on selkeä toimenkuvan ja valintakriteerien määrittely. Arvioinnin on hyvä perustua usean eri menetelmän antamaan kokonaiskuvaan hakijasta.

Luotaimen henkilöarvioinnin palvelut

Perustason henkilöarviointi

Palvelukokonaisuuteen kuuluu persoonallisuustesti, työmotivaatiota ja käyttäytymisen tyyliä kartoittavat itsearviointitehtävät sekä 45 minuutin mittainen psykologin strukturoitu haastattelu. Yhteenvetona on sivun mittainen psykologin kirjallinen lausunto henkilön soveltuvuudesta tehtävään.

Esimiestason henkilöarviointi

Palvelukokonaisuuteen kuuluu persoonallisuustesti, työmotivaatiota ja käyttäytymisen tyyliä kartoittavat itsearviointitehtävät sekä 45 minuutin mittainen psykologin strukturoitu haastattelu. Lisäksi kokonaisuus sisältää esimiestyöhön liittyvän päätöksentekosimulaation, joka tarkastelee sekä vastaajan esimiestyyliä että hänen taitoaan lukea tilanteita ja sopeuttaa oma toimintansa niihin. Yhteenvetona on sivun mittainen psykologin kirjallinen lausunto henkilön soveltuvuudesta tehtävään.

Hinta: 850 + alv.

Psykologin laatima kirjallinen yhteenveto toimitetaan samansisältöisenä seä toimeksiantajalle että arvioidulle henkilölle. Luotaimen henkilöarvioinnin asiantuntijana laillistettu psykologi Vappu Viitanen. Vappu Viitasella on 15 vuotta kokemusta ylemmän johdon, esimiesten ja toimihenkilöiden henkilöarvioinnista.

Ota yhteyttä: info@luotain.net

 

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!