Hallinto Rakenne + Ketterät Prosessit E-Valmennus [Infras + Lean Process E-Coaching] 90 min

Julkaisija: HICCS OY
Tyyppi: eLearning | Kesto: 1.5 tuntia
Hallinto Rakenne + Ketterät Prosessit E-Valmennus [Infras + Lean Process E-Coaching] 90 min
1.00 Kpl
Hallinto Rakenne + Ketterät Prosessit E-Valmennus [Infras + Lean Process E-Coaching] 90 min eLearning (kesto 1.5 tuntia)
69,00 €
+ alv. 24%.

Tuotekuvaus

Onko organisaatio aidosti ketterä, ja ovatko prosessirakenteet riittäviä tukemaan työvoimaa ja sen tehokkuutta? Nämä ovat nykypäivänä erittäin keskeisiä kysymyksiä ja 90 prosentissa ajasta vastaus on ei. Voimme opastaa organisaation rakenteen ja infrastruktuurin muutoksessa, jotta voidaan luoda vahvoja rakenteita ja saumaton prosessi- ja hallintoympäristö. Miten sen teemme?

Autamme sinua luomaan kokonaisvaltaisen kuvan organisaatiosta ja sen rakenteesta sekä siitä mitä mahdollisia strategia- ja hallintokäytännön pullonkauloja on nähtävissä (mukaan lukien prosessin laatu ja tehokkuus)
Autamme viestintäkäytäntöjen ja kriisinhallinan tehostamisessa ja opetamme miten parhaiten tuodaan työvoima ja organisaatio osaksi prosessikehitystä ja sitä kautta myös uskomaan sen tehokkuuteen ja tarpeellisuuteen
Opastamme miten luodaan ja kirjoitetaan yksinkertaisia ja prosesseja, ja miten nämä tuodaan käytäntöön saumattomaan prosessiympäristöön

Varaa ilmainen 20min tutustumis E-valmennus video istunto niklas.christides@hiccsglobal.com tai puhelimitse +358407263558. Tällä tavalla tapaat valmentajan ja voitte keskustella siitä miten valmennus voisi olla hyödyksi.

Valmentaja (valmennuskielet):

Meidän valmennukset pidetään aina videon välityksellä, miksi? Koska se on helppoa, kustannustehokasta ja joustavaa. Jokainen E-valmennus video istunto kestää 90min, voit varata max 2 istuntoa (180min) yhdelle päivälle. Pyrimme aina parhaamme mukaan kattamaan mahdollisimman paljon kokonaisuuksia, täytyy kuitenkin todeta että yhdessä istunnossa ei kaikkeen pysty ja positiivisen muutokseen luomiseen tarvitaan ensikädessä aikaa, uskoa ja sitoutumista.

Ota yhteyttä niklas.christides@hiccsglobal.com ja sovi valmennukselle ajankohta, otamme varauksia vastaan valmentajan aikataulun joustavuuden mukaan klo 8:00 ja 20:00 välillä. Kun valmennus on maksettu lähetämme vahvistuksen varauksesta ja linkin video valmennukseen.

Jos tahdot varmistaa että valmennus on mahdollisimman tehokasta kannattaa valmistautua istuntoon huolella. Valmentajalle voi tarpeen tullen lähettää materiaalia etukäteen mailitse niklas.christides@hiccsglobal.com (kaikki tieto joka kanssamme jaetaan pidetään aina salassa eikä sitä jaeta kolmansille osapuolille ilman asiakkaan hyväksyntää).

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!