Askeleet asiantuntijablogiin - itseopiskeluversio

Julkaisija: Kide Consulting Oy
Tyyppi: eLearning
Askeleet asiantuntijablogiin - itseopiskeluversio
1 Kpl
Askeleet asiantuntijablogiin - itseopiskeluversio eLearning
99,00 €
+ alv. 24%.

Tuotekuvaus

Tämä verkkokurssi opettaa sinulle järjestelmällisen askel askeleelta -mallin taidokkaiden blogitekstien kirjoittamiseen. Opetamme sinulle viidessä viikossa, millaisissa vaiheissa hyvä teksti syntyy, ja opit lisäksi työskentelemään niin, että bloggaaminen onnistuu säännöllisesti ja pitkäjänteisesti kiireisessäkin arjessa.

Edistät kurssilla omaa blogitekstiäsi ja kurssin jälkeen käsissäsi on viimeistelty ja julkaisuvalmis blogiteksti. Kurssiin sisältyvä materiaalipaketti auttaa ja innostaa sinua blogin kirjoittamisessa vielä vuosia kurssin jälkeen. Kurssilla oppimistasi taidoista on hyötyä myös monien muiden tekstien kirjoittamisessa.

Kurssin kouluttajat ovat molemmat ammattitoimittajia ja kaikki kurssin opit ja neuvot on testattu käytännön työssä vuosien mittaan.

Voit lukea kurssista tarkemman kuvauksen täällä.

Tässä Askeleet asiantuntijablogiin -kurssin itseopiskeluversiossa opiskelet itsenäisesti ja voit tehdä kurssin tehtäviä omaan tahtiisi. Kurssista on myös täysversio, jossa kouluttajat antavat palautetta omaa tekstiä edistävistä blogitehtävistä ja kokonaisesta blogitekstistä.

Kurssi alkaa 16. syyskuuta, mutta saat ennakkotehtävät käyttöösi heti kirjautumisen jälkeen.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!