Virheellinen tuotetunnus.

Muu digitaalinen sisältö

The Cookbook For Successful Internal Startups: Over the past several years, companies have had to change to meet the threat of accelerating competition coming from startups and other global industry players. Digitalization is the name of the times, and many companies are evaluating what to do in order to stay in the game.

Jukka Märijärvi, Laura Hokkanen, Marko Komssi, Harri Kiljander, Yueqiang Xu, Mikko Raatikainen, Pertti Seppänen, Jari Heininen, Mervi Koivulahti-Ojala, Marko Helenius & Janne Järvinen
Hinta
0 €
Vuoden mittainen, henkilökohtainen käyttöoikeus ITPro eKirjastoon, jossa yli 15.000 alan kirjaa. Kirjastoon tulee jatkuvasti lisää kirjoja.

2MasterIt | Useita tuotepaketteja
Hinta
595 €
(+alv. 24%)
Vuoden mittainen, henkilökohtainen käyttöoikeus IT and DeskTop VideoKirjastoon, jossa yli 34.000 alan videota. Kirjastoon tulee jatkuvasti lisää videoita.

2MasterIt | Useita tuotepaketteja
Hinta
399 €
(+alv. 24%)
Tämä kirja yhdistää motivaatiotutkimuksen viimeisimmät virtaukset konkreettisiin case-tutkimuksiin suomalaisesta yritysmaailmasta. Ääneen pääsevät uuden työelämän edelläkävijäorganisaatiot, kuten Fondia, Futurice, Outotec, Reaktor, Supercell ja Vincit. Ne kertovat, mitä draivi käytännössä on ja miten se synnytetään. Kirja muuttaa käsityksemme ihmisistä ja johtamisesta!

Ellibs
Hinta
40 €
(+alv. 24%)
Ylivoimainen asiakaskokemus on konkreettinen työkirja ja ideapankki, miten yrityksestä voidaan rakentaa asiakaskeskeinen.

Ellibs
Hinta
65 €
(+alv. 24%)
Kirja on Patrian tietohallintojohtajan omiin kokemuksiin perustuva tarina siitä, miten Lean-periaatteiden soveltaminen uudistaa asiantuntijatyön johtamista. Lean-ajattelu perustuu koeteltuihin teorioihin, jotka kirjassa avataan käytännönläheisesti.

Ellibs
Hinta
65 €
(+alv. 24%)
Pelkät palvelut eivät enää riitä: asiakkaille on tarjottava ainutlaatuisia kokonaisvaltaisia kokemuksia tarinallistamisen avulla. Tarinallistaminen tukee tuotteistamista ja erilaistumista, tuo palveluihin merkityksiä ja elämyksellisyyttä.

Ellibs
Hinta
65 €
(+alv. 24%)
Teollinen internet on kuuma puheenaihe. Mitä tapahtuu, kun älykkäät tuotteet ja palvelut kytketään verkkoon? Miten ja milloin yrityksen kannattaa tarttua uusiin mahdollisuuksiin? Kirja käsittelee ilmiötä laajasti, käytännönläheisesti ja opastaen.

Ellibs
Hinta
60 €
(+alv. 24%)
Vakoiluohjelma ulkoasiainministeriön verkossa, Red October, yhdysvaltalaiset teleurkintapaljastukset, Syyrian sisällissodan kyberrintama, Anonymous ja haktivistit... Kyberturvallisuus on noussut nopeasti otsikoihin, eikä kiinnostus laannu tulevaisuudessakaan. Mutta mistä oikein puhutaan, kun puhutaan kyberturvallisuudesta?

Ellibs
Hinta
25 €
(+alv. 24%)
Digitalisaatio on aikakautemme suurin muutosvoima. Se luo suomalaisille yrityksille paljon mahdollisuuksia kasvaa, tehostaa ja uudistua. Kirja auttaa yritysjohtajia ymmärtämään digitalisaation mahdollisuudet, löytämään omaan liiketoimintaan sopivat keinot ja johtamaan muutosta omassa yrityksessä.

Ellibs
Hinta
60 €
(+alv. 24%)
Voiko perinteisesti toimivaan yritykseen saada uuden, innovatiivisen otteen? Voi, kun aletaan tehdä ja kehittää kokeilemalla. Kirja antaa käytännöllisiä neuvoja ja esimerkkejä siitä, miten orastavista ideoista kehitetään systemaattisesti uusia tuotteita ja palveluja, miten kokeiluista opitaan ja miten kokeilemiseen perustuvia projekteja johdetaan.

Ellibs
Hinta
58 €
(+alv. 24%)
Maailma on muuttunut kommunikatiivisemmaksi – pysyvästi. Samalla asioiden sykli on merkittävästi nopeutunut. Kirja hahmottaa maailmaa mahdollisuuksien kautta. Miten organisaatiot voivat kehittää rohkeaa tapaa tarttua mahdollisuuksiin?

Ellibs
Hinta
40 €
(+alv. 24%)
Asiakaskokemuksesta on tullut organisaatioiden keskeisin kilpailutekijä. Tässä kirjassa kerrotaan, miten johtamisen avulla koko henkilöstö saadaan tarkastelemaan kaikkea tekemistään asiakkaiden silmin.

Ellibs
Hinta
30 €
(+alv. 24%)
Liiketoiminta digitalisoituu toimialasta riippumatta. Samalla kilpailu kiristyy. Yritykset ja palvelut muistuttavat yhä enemmän toisiaan. Asiakkaiden on helppo vaihtaa toimittajaa tai ostopaikkaa, uskollisuus vähenee.

Ellibs
Hinta
20 €
(+alv. 24%)
En minä kyberrikollisia kiinnosta! Vai kiinnostanko?

Ellibs
Hinta
35 €
(+alv. 24%)
Projektimaisesti organisoitu työtapa lisääntyy monilla aloilla. Mitkä ovat projektityön hyödyt? Kuinka projekteja hallitaan tehokkaasti ja tuloksellisesti? Miten projekti kannattaa aikatauluttaa, resursoida tai johtaa? Mikä on viestinnän rooli tai kuinka projektien laatua voi valvoa?

Ellibs
Hinta
55 €
(+alv. 24%)
Kirja antaa kattavan ja selkeän kuvan riskienhallintaan liittyvästä toimintakentästä niin yrityksen sisällä kuin erilaisten ulkopuolisten vaatimusten kannalta. Kirjaa voi lukea myös itsenäisinä kappaleina, jolloin siitä saa käytännön vinkkejä ja neuvoja riskienhallintatyöhön.

Ellibs
Hinta
50 €
(+alv. 24%)
Kirjassa käydään kattavasti läpi yritysvastuuta osana liiketoimintastrategiaa sekä sen ottamista aidosti osaksi yrityksen toimintaa ja liiketoimintaprosesseja. Teoksessa edetään toimintaympäristön analysoinnista yritysvastuun riskien kartoittamiseen ja yritysvastuun toteuttamiseen prosessina. Lisäksi käydään läpi vuorovaikutusta sidosryhmien kanssa.

Ellibs
Hinta
65 €
(+alv. 24%)
Hyvä tunnelma lisää luovuutta, tehokkuutta ja tuottavuutta. Se sitouttaa, auttaa oppimaan nopeammin ja tekemään parempia päätöksiä. Hyvästä tunnelmasta hyötyvät kaikki - niin asiakkaat, työntekijät kuin yrityksen johto. Tulevaisuuden menestyjät osaavat luoda ja johtaa kokemuksia ja tunnelmaa sekä tehdä itsestään kiinnostavia uudella tavalla.

Ellibs
Hinta
60 €
(+alv. 24%)
Tietosuoja on murroksessa. Henkilötietoja käsitellään joka organisaatiossa. Asiakasrekisterien käsittely on sähköistettyä, ja niiden koot kasvavat. Riskit lisääntyvät, mutta rekisterinpitäjä ei voi ulkoistaa vastuutaan.

Ellibs
Hinta
38 €
(+alv. 24%)
Niin yhteiskunta, johtajat kuin työntekijätkin haluavat parempaa työelämää – miten sitä siis saadaan aikaiseksi? Parempi palveluliiketoiminta syntyy yhteistyöstä yrityksen sisäisten toimijoiden, mutta myös yhteistyökumppaneiden ja asiakkaiden kesken.

Ellibs
Hinta
50 €
(+alv. 24%)
Käsikirjan tavoitteena on tarjota lukijalleen rautaisannos digitaalisen liiketoiminnan johtamisen käytäntöjä ja ajatusmalleja, joiden avulla yritys voi proaktiivisesti johtaa toimintaansa kohti digitaalista edelläkävijyyttä, joka kestää kansainvälisen kilpailun tuoman paineen.

Ellibs
Hinta
19 €
(+alv. 24%)
Privaon Oy:n kesällä 2018 teettämässä tutkimuksessa selvitettiin tietosuojan tilaa suomalaisissa organisaatioissa. Tutkimuksen aiheita olivat rekisterinpitäjien tietoisuus tietosuojalainsäädännöstä sekä se, kuinka valmiita rekisterinpitäjät ovat EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen velvoittamiin toimenpiteisiin.

Privaon Oy
Hinta
0 €
Sinulla on idea. Jotta ideasi lähtee tuottamaan, sinun pitää olla selkeänä siitä, mitä oikeasti asiakkaalle tuotat. Menestyjät uskaltavat olla oma itsensä.

Johtajuustaito.fi
Hinta
15 €
(+alv. 24%)
Muutos ei tule, se on jo täällä. Onnistunut muutos on kaikille mahdollinen. Onnistuminen vaatii tiettyjen, oikein valittujen, asioiden oikealla tavalla tekemistä. Epäonnistumisten taustalta aina löytyy joko väärä asia, tai huono toteutus. Muutossoppa Maittavaksi kertoo sinulle mitä pitää tehdä ja myös miten se kannattaa tehdä!

Johtajuustaito.fi
Hinta
15 €
(+alv. 24%)
Starting from the basics of listening and observing, the book progresses to structured conversations with individuals and teams, discusses team development, synergy and team performance, and gives practical guidance on how to coach in structured ways and in challenging environments.

agile42 Finland
Hinta
0 €
Käsikirja kaikille asunto-osakeyhtiöiden ja keskinäisten kiinteistöosakeyhtiöiden tilinpäätösten laatijoille. Julkaisu sisältää asunto-osakeyhtiölain tilinpäätöstä koskevien säännösten lisäksi myös tärkeimmät osakeyhtiölain edellyttämät tiedot toimintakertomuksesta ja liitetiedoista.

ST-Akatemia Oy
Hinta
77 €
(+alv. 24%)
Lataa Dynatracen ilmainen AIOps Done Right -e-kirja

APM Finland
Hinta
0 €
TOGAF provides an iterative approach to development at four levels of architecture: Business, Application, Data, and Technology. The Architecture Development Method, or ADM is the keystone of the framework.

GoodeLearning
Hinta
499 €
(+alv. 24%)
This is a combined TOGAF training course, containing the required learning materials for both levels of TOGAF certification (Foundation and Certified) which has been approved by The Open Group.This interactive e-learning course is a complete package for those wishing to become TOGAF certified.

GoodeLearning
Hinta
899 €
(+alv. 24%)
Learn to drive quality and consistency in your business process modeling practices with this comprehensive and interactive BPMN 2.0 course.

GoodeLearning
Hinta
279 €
(+alv. 24%)
This course provides a comprehensive introduction to ISO/IEC20000, the international standard for service management.  Foundation certificate holders can understand the structure of the standard and key terms used within it.  They will understand what an organisation needs to do in order to be accredited to the standard. 30 Days Online Access

ITSM Zone
Hinta
518 €
(+alv. 24%)
The Business Relationship Management Professional (BRMP) certification allows delegates to understand the BRM role and create awareness of it in their organisation.  They will also be able to look at current relationships in their business and identify where improvements can be made.

ITSM Zone
Hinta
899 €
(+alv. 24%)
The purpose of this IT4IT™ Foundation e-learning course is to provide validation that the candidate has gained knowledge of the terminology, structure, and basic concepts of the IT4IT Standard in order to pass the IT4IT Foundation exam.

GoodeLearning
Hinta
499 €
(+alv. 24%)
Coalan Arkkitehtuuripodcast käsittelee aiheita arkkitehtuurin eri alueilta - mm. kokonais- ja IT-arkkitehtuuria sekä prosessikehitystä.

Coala
Hinta
0 €
Managing Successful Programmes’ represents proven Best Practice programme management and is a framework for successfully delivering large scale, so called, transformational change through a dossier of related projects and related activities to make the change ‘stick’

ILX Group plc
Hinta
650 €
(+alv. 24%)
Managing Successful Programmes’ represents proven Best Practice programme management and is a framework for successfully delivering large scale, so called, transformational change through a dossier of related projects and related activities to make the change ‘stick’

ILX Group plc
Hinta
850 €
(+alv. 24%)
The Management of Portfolios (MoP) guidance provides advice and examples of how to apply principles, practices and techniques which help to optimise an organisation’s investment in change alongside its business as usual (BAU) work.

ILX Group plc
Hinta
650 €
(+alv. 24%)
The main body of the course consists of ten sessions which covers the principles, approach, processes, embedding & reviewing and perspectives of the Management of Risk guidance. The course also looks at Risk Health Checks, the Management of Risk Maturity Model and Risk Management Specialisms.

ILX Group plc
Hinta
650 €
(+alv. 24%)
The main body of the course consists of 11 sessions which covers MoV Principles, Processes and Techniques. It also covers MoV Approach and Implementation, the MoV Environment, Embedding MoV and the MoV Guidance Appendices.

ILX Group plc
Hinta
650 €
(+alv. 24%)
This accredited P3O Foundation online course provides you with a full understanding of the Portfolio, Programme and Project Offices (P3O) method, and all you need to pass the P3O Foundation exam first time. The course is approved and accredited by AXELOS Limited.

ILX Group plc | Useita tuotepaketteja
Hinta
650 €
(+alv. 24%)
PRINCE2 Practitioner teaches you to apply PRINCE2 to the running and managing of a project within a PRINCE2 environment. This accredited online training course includes everything you need to upgrade to the full PRINCE2 Practitioner level.

ILX Group plc
Hinta
850 €
(+alv. 24%)
ITIL® 4 Foundation sertifiointitesti

Peoplecert
Hinta
350 €
(+alv. 24%)
PRINCE2® Foundation sertifiointitesti

Peoplecert
Hinta
350 €
(+alv. 24%)
Vuoden Contact Center-kilpailun kriteeristö ja kisakunnon testauksen harjoituskirja.

Prakto Oy
Hinta
98 €
(+alv. 24%)
This fully accredited SIAM Foundation course provides an introduction to service integration and management, including its history, business drivers, roles, challenges and the processes that support SIAM models. It is suitable for anyone working in, or wishing to work in an organization using SIAM management practices.

ITSM Zone
Hinta
750 €
(+alv. 24%)
Get it right with GDPR! Extend your skill-set with some online training. Completion of the Privacy & Data Protection Online course will earn the learner the Privacy EAGLE Open Badge. The learner has an 'eagle' view of data protection compliance requirements within the upcoming EU Data Protection Regulation.

Privasee
Hinta
510 €
(+alv. 24%)
Project Management Professional (PMP)® is an industry-recognised certification for project managers. Globally recognised and demanded, the PMP credential demonstrates that you have the experience, education and competency to successfully lead and direct projects.

ILX Group plc
Hinta
650 €
(+alv. 24%)
Cisco is an organisation that designs, manufactures and sells networking services and products that are related to the information technology and communications industries. Some of the products offered by Cisco fall into the following categories: Wireless, Switching, Data Center, Next Generation Network (NGN) Routing, Security, Collaboration, Service Provider Video.

ITonlinelearning
Hinta
600 €
(+alv. 24%)
The Cisco CCNA (Cisco Certified Network Associate) associate level certification will give students the ability to work with routed and switched networks. This certification is part of the Cisco certified professional program and is aimed at junior network administrators.

ITonlinelearning
Hinta
1,000 €
(+alv. 24%)
With the evolution of Cisco’s CCNA Video and CCNA Voice certifications emerges the new Cisco CCNA Collaboration certification. With voice- and video technologies converging ever more in the world of IT, it is a certification that will only grow in stature and demand.

ITonlinelearning
Hinta
850 €
(+alv. 24%)
During the Cisco CCNA Security course, you will learn about the creation, implementation and maintenance of an all-inclusive security policy by utilising Cisco IOS security features. The course will also teach students to implement security technologies and concepts using routers, switches and firewalls and how to configure site-to-site VPNs.

ITonlinelearning
Hinta
850 €
(+alv. 24%)
With the growth of wireless technologies, there is an increased demand on not only networks, but the professionals that maintain them. It is of the utmost importance to ensure that an organisation’s networks are correctly configured, monitored, and supported in order to achieve the desired business outcomes.

ITonlinelearning
Hinta
850 €
(+alv. 24%)
The internationally recognised Cisco CCNP (Cisco Certified Network Professional) certification is perfect for network professionals that wish to develop the skills necessary to work with complex networks. This includes the planning, implementation, verification and troubleshooting of routed and switched networks.

ITonlinelearning
Hinta
2,250 €
(+alv. 24%)
CompTIA or Computing Technology Industry Association is a trade organisation which is best known for its IT training courses and the associated certification exams. The purpose of CompTIA A+ certification is to demonstrate or validate that the individual has the technical working knowledge of the material that they have studied.

ITonlinelearning
Hinta
1,000 €
(+alv. 24%)
The CompTIA Cloud+ course will teach the student about Cloud concepts and models, resource and systems management, virtualisation and keeping their organisation’s Cloud-based operations secure. The course will also cover infrastructure and business continuity.

ITonlinelearning
Hinta
650 €
(+alv. 24%)
The CompTIA IT Fundamentals online course is the perfect starting point for anyone who is considering starting a career in the IT industry. Focused on entry-level students, you will be taught basic IT concepts such as the identification of computer components, the installation of software, establishing network connectivity and identifying security issues.

ITonlinelearning
Hinta
650 €
(+alv. 24%)
Linux has become well known for being used in devices such as mobile phones or tablets running the Android operating system, web servers and everything up to super computers. CompTIA Linux+ is a certification that has grown in stature and demand, with ever more organisations trusting Linux when developing services and applications.

ITonlinelearning
Hinta
900 €
(+alv. 24%)
The CompTIA Mobility+ course will give students expert skills and knowledge to manage an extensive array of not only current, but emerging mobile technologies. This includes over-the-air systems that are becoming ever more popular among companies that are considering a switch in connectivity.

ITonlinelearning
Hinta
800 €
(+alv. 24%)
Networking has become an integral part of any business as companies of all sizes need to share files, keep communication and collaboration as effective and efficient as possible and ensure that schedules and meetings are kept organised. All the data on the network also needs to be kept safe to ensure that it doesn’t fall into the wrong hands.

ITonlinelearning
Hinta
750 €
(+alv. 24%)
The CompTIA Security+ certification is considered the benchmark as far as best practices in the IT security field is concerned. Considering the importance of security in not only the business world, but our daily lives as we spend more and more time online, this is quite an achievement.

ITonlinelearning
Hinta
750 €
(+alv. 24%)
Privaonin GDPR e-Learning -valmennus on vuorovaikutteinen ja inspiroiva tapa valmentaa koko henkilöstö tietosuojasta. Valmennus koostuu luennoista, videoista ja vuorovaikutteisista harjoituksista, jotka yhdessä maksimoivat oppimistulokset. Tämä tuotevaihtoehto sisältää kurssin organisaatiokohtaisesti tuotettuna palveluna tarjotusta ympäristöstä.

Privaon Oy | Useita tuotepaketteja
Hinta
5,600 €
(+alv. 24%)
Privaonin GDPR e-Learning valmennus on vuorovaikutteinen ja inspiroiva tapa valmentaa koko henkilöstö tietosuojasta. Valmennus koostuu luennoista, videoista ja vuorovaikutteisista harjoituksista, jotka yhdessä maksimoivat oppimistulokset. Tämä tuotevaihtoehto sisältää kurssin GoodELearningin alustalta nimetyille käyttäjille.

Privaon Oy | Useita tuotepaketteja
Hinta
90 €
(+alv. 24%)
Service Integratioan And Management EXAM

EXIN
Hinta
350 €
(+alv. 24%)
Privaonin GDPR e-Learning valmennus on vuorovaikutteinen ja inspiroiva tapa valmentaa koko henkilöstö tietosuojasta. Valmennus koostuu luennoista, videoista ja vuorovaikutteisista harjoituksista, jotka yhdessä maksimoivat oppimistulokset. Tämä tuotevaihtoehto sisältää kurssin SCORM-pakettina ajettavaksi asiakkaan omassa oppimisympäristössä.

Privaon Oy | Useita tuotepaketteja
Hinta
5,000 €
(+alv. 24%)
Työelämän viestinnän muodot kehittyvät, silti sähköposti pitää sitkeästi pintansa yhtenä eniten käytetyistä viestintävälineistä. Kurssilla perehdyt sähköpostiin ja sen erityispiirteisiin erityisesti asiakasviestinnän välineenä. Tunnistat oman viestintätyylisi ja saat vinkkejä selkeiden ja vaikuttavien viestien kirjoittamiseen. Kehityt asiakaspalvelussa ja opit sujuvan kontaktin vaiheet.

Prakto Oy
Hinta
79 €
(+alv. 24%)
VeriSM is a new approach to service management and its application in a digital world. This Foundation course will introduce VeriSM, give a clear understanding of services and service management and the VeriSM model and explain how an organization can incorporate many different management practices to support the delivery of services.

ITSM Zone
Hinta
850 €
(+alv. 24%)
VeriSM is a new approach to service management and its application in a digital world. This Essentials course will give a basic understanding of service management, culture and organisational structure using the VeriSM model. The VeriSM Essentials certification is a stand alone course , but delegates can later take VeriSM Plus to become VeriSM Foundation certified.

ITSM Zone
Hinta
650 €
(+alv. 24%)
VeriSM is a new approach to service management and its application in a digital world. VeriSM Plus provides an introduction to the new management practices (DevOps, Agile, Lean, SIAM etc.) that are important for service management, and also emerging technologies like cloud and serverless that service management professionals need to be aware of.

ITSM Zone
Hinta
650 €
(+alv. 24%)
Huippumyyntivalmennus Sales 3 sisältää digiajan myyntiprosessin, jonka hyvä hallitseminen on tänä päivänä välttämätön perusta myyntityössä menestymiseen. Jos haluat kehittyä ja tehdä kauppaa niin sinun on hallittava myyntiprosessi ja osattava sen soveltaminen eri tilanteissa. Kun nämä taidot ovat hallinnassa niin tulosta tulee takuuvarmasti. Bonuksena Myynnin psykologia-modulit!

Huippumyynti Akatemia
Hinta
365 €
(+alv. 24%)
PRINCE2 Agile combines the flexibility and responsiveness of agile with the clearly- defined framework of PRINCE2®. Created for those organisations and individuals who use PRINCE2, but recognise the benefits of applying agile methods, it provides guidance on how to practically apply both PRINCE2 and agile; thus, reducing conflict so that you can benefit from the best of both worlds.

ILX Group plc
Hinta
1,435 €
(+alv. 24%)
Good e-Learning’s TOGAF Essentials 2018 course is a self-paced, 3 hour course available online for teams and individuals who are TOGAF Certified, but wish to update their knowledge and show their understanding of the changes introduced to the TOGAF Body of Knowledge in 2018, including the TOGAF Standard Version 9.2 and the TOGAF Library.

GoodeLearning
Hinta
429 €
(+alv. 24%)
Asiakaspalvelupassi-koulutus antaa sinulle hyvät valmiudet työelämän monipuolisiin asiakaspalvelutehtäviin ja auttaa sinua pohtimaan itseäsi asiakaspalvelijana. Asiakaspalvelu sisältyy jokaisen työntekijän työnkuvaan jollain tasolla, joten opiskelusta on sinulle hyötyä hakiessasi uutta työpaikkaa ja nykyisessä työssäsi.

Suomen Asiakaspalvelusertifiointi Oy
Hinta
39 €
(+alv. 24%)
The course is brought to you by Tampere University from Finland and Osaango, an API Economy training and consultancy company together with KONE.

Osaango Oy
Hinta
0 €
Tämän lyhytkurssin tavoitteena on oppia keinoja viestiä, vuorovaikuttaa ja palvella paremmin asiakaskohtaamisissa puhelimessa. Saat työkaluja asiakkaan kuunteluun, keskustelun ohjaamiseen, haastavien tilanteiden ja reklamaatiopuhelun hoitoon. Hyvän puhelun rakenne auttaa onnistumaan asiakaskohtaamisessa. Kurssi sisältää 12 modulia, jotka voit suorittaa haluamassasi järjestyksessä.

Prakto Oy
Hinta
79 €
(+alv. 24%)
PRINCE2 Agile® Foundation sertifiointitesti

Peoplecert
Hinta
350 €
(+alv. 24%)
KoulutusOnlinen verkkokursseilla yrityksen henkilöstö opiskelee joustavasti millloin vain sijainnista riippumatta. Tiedot ja taidot pysyvät ajan tasalla muun muassa taloudesta ja verotuksesta , työsuhdeasioista ja palkanlaskennasta, toimisto-ohjelmien käytöstä ja itsensä kehittämisestä.

Helsingin Kamari Oy
Hinta
75 €
(+alv. 24%)
Vaivaton osallistuminen, omaan tahtiin! Verkkovalmennus tutustuttaa palvelujohtamisen parhaisiin käytäntöihin alan standardeja ja Contact Center Assessment -menetelmää hyödyntämällä. 100% valmennukseen osallistuneista suosittelee valmennusta!

Prakto Oy
Hinta
980 €
(+alv. 24%)
This eLearning course is the starting point for you to get involved in an Agile and/or DevOps team. Improved workflows and faster deployment start with a core understanding of DevOps Fundamentals. Along with the course, the participants will receive an online exam. You will able to schedule the exam for up to six months.

ITpreneurs
Hinta
650 €
(+alv. 24%)
Persoonallisia ja kiinnostavia some-päivityksiä ja blogitekstejä syntyy kenen tahansa elämästä, kun vain oppii huomaamaan tarinoiden siemenet arjessaan. Kurssilla saat 14 omaan työhösi liittyvää kirjoitusharjoitusta, joista syntyy some-päivityksiä tai blogitekstin aihioita. Saat rohkeutta kirjoittamiseen ja tekstien julkaisemiseen sekä pääset päivittäisen kirjoitusrutiinin alkuun.

Kide Consulting Oy
Hinta
49 €
(+alv. 24%)
Privaonin Tietosuoja henkilöstöhallinnossa -verkkokoulutus keskittyy henkilöstöhallinnon tietosuojakysymyksiin ja tietosuojan erityispiirteisiin henkilöstöhallinnon kentässä. Tiivis ja vuorovaikutuksellinen verkkokoulutus on inspiroiva tapa järjestää tietosuojan erityiskoulutusta HR-henkilöstölle. Tämä tuotevaihtoehto sisältää kurssin GoodELearningin alustalta nimetyille käyttäjille.

Privaon Oy | Useita tuotepaketteja
Hinta
90 €
(+alv. 24%)
Privaonin Tietosuoja henkilöstöhallinnossa -verkkokoulutus keskittyy henkilöstöhallinnon tietosuojakysymyksiin ja tietosuojan erityispiirteisiin henkilöstöhallinnon kentässä. Tiivis ja vuorovaikutuksellinen verkkokoulutus on inspiroiva tapa järjestää tietosuojan erityiskoulutusta HR-henkilöstölle. Tämä tuotevaihtoehto sisältää kurssin GoodELearningin alustalta nimetyille käyttäjille.

Privaon Oy | Useita tuotepaketteja
Hinta
5,600 €
(+alv. 24%)
Privaonin Tietosuoja henkilöstöhallinnossa -verkkokoulutus keskittyy henkilöstöhallinnon tietosuojakysymyksiin ja tietosuojan erityispiirteisiin henkilöstöhallinnon kentässä. Tiivis ja vuorovaikutuksellinen verkkokoulutus on inspiroiva tapa järjestää tietosuojan erityiskoulutusta HR-henkilöstölle. Tämä tuotevaihtoehto sisältää kurssin GoodELearningin alustalta nimetyille käyttäjille.

Privaon Oy | Useita tuotepaketteja
Hinta
5,000 €
(+alv. 24%)
Tietosuojaverkkokoulutus tarjoaa joustavasti niin suurille kuin pienille organisaatioille standardoidun koulutuksen, jonka avulla yritys voi osoittaa henkilöstönsä olevan ajan tasalla tietosuojasääntelyn asettamista vaatimuksista.

Edita Oyj | Useita tuotepaketteja
Hinta
139 €
(+alv. 24%)
Kilpailuoikeuden verkkokoulutus johdattaa yrityksesi henkilöstön tutustumaan kilpailulainsäädännön peruskysymyksiin kiinnostavalla ja käytännönläheisellä tavalla. Ohjelman suorittaminen ei edellytä aiempaa kilpailulain tuntemusta.

Edita Oyj | Useita tuotepaketteja
Hinta
3,280 €
(+alv. 24%)
Euroopan sosiaaliset ihmisoikeudet -verkkokurssi käsittelee Euroopan sosiaalisia ihmisoikeuksia ja niitä sääteleviä keskeisiä kansainvälisiä sopimuksia, joihin 43 Euroopan maata ovat sitoutuneet. Sopimuksiin sitoutuneiden maiden joukossa ovat Suomi ja kaikki muut 27 Euroopan unionin maata.

Edita Oyj | Useita tuotepaketteja
Hinta
390 €
(+alv. 24%)
Muutoksen johtamisen savottalista on noin tunnin mittainen verkkokoulutus, jossa käydään käytännönläheisesti vaihe vaiheelta läpi, kuinka muutoksen johtamisen urakkaa voi viedä eteenpäin. Johdon valmentaja, sosiaalipsykologi Risto Havunen avaa videolla havainnollisesti muutoksen johtamisen ydinkohtia.

Edita Oyj | Useita tuotepaketteja
Hinta
79 €
(+alv. 24%)
AgileSHIFT is a new framework created by AXELOS Limited. It is designed to enable ‘enterprise agility’, which refers to an organization’s ability to make beneficial changes quickly and efficiently. Common changes include incorporating new technology, entering new markets, responding to competitor activity or even preparing for developments like GDPR.

GoodeLearning
Hinta
499 €
(+alv. 24%)
Business Architecture is considered a specialization of general enterprise architecture. It focuses on the various business elements of organizational structure, including capabilities, information, processes and general organization. Practitioners examine the purpose of a business and how it achieves its goals, enabling them to achieve higher levels of efficiency and greater profits.

GoodeLearning
Hinta
429 €
(+alv. 24%)
Ainutlaatuinen verkkokurssi, jonka avulla voit merkittävästi parantaa kykyäsi saada positiivista huomiota ja rakentaa syvää luottamusta. Tämä kyky lisättynä ammattitaitoosi ja asiantuntijuuteesi parantaa menestymisen mahdollisuuksiasi johtajana, esimiehenä, myyjänä, konsulttina, kouluttajana - missä tahansa vuorovaikutusammatissasi.

CxO Professional Oy
Hinta
270 €
(+alv. 24%)
Arterin Leanin perusteiden verkkokurssilta saat ymmärryksen Leanin perusperiaatteista, käsitteistä ja hyödyntämisestä omassa työssä. Opi parissa tunnissa Leanin perusteet!

Arter Oy
Hinta
150 €
(+alv. 24%)
This accredited ITIL 4 Strategist: Direct, Plan & Improve course offers everything needed to pass the official examination and comes with a FREE exam voucher. Students will learn about several methods, principles, and techniques which can be used to direct, plan and improve ITIL projects and value streams.

GoodeLearning
Hinta
629 €
(+alv. 24%)
This accredited ITIL 4 Specialist: Create, Deliver & Support course offers everything needed to pass the official examination and comes with a FREE exam voucher. This ITIL 4 CDS module belongs to the 'ITIL Managing Professional (MP)' stream and demonstrates how to deliver real and sustainable value in the ITIL service lifecycle by seamlessly integrating various concurrent elements.

GoodeLearning
Hinta
629 €
(+alv. 24%)
Under GDPR and the UK Data Protection Act of 2018 there are regulations that protect and regulate the use of an individual’s personal data. This course will look at how to avoid breaches of data privacy and how to minimise the effects.

The Trust Bridge
Hinta
890 €
(+alv. 24%)
Työsuojelupäällikön peruskurssi

Koivukonsultointi Oy
Hinta
590 €
(+alv. 24%)
Työsuojelupäällikön jatkokurssi

Koivukonsultointi Oy
Hinta
790 €
(+alv. 24%)
TUOTEKUVAUS Työturvallisuustoiminnan johtaminen, johdon linjaukset ja toiminnan tavoitteet Uhat, niiden kartoittaminen, analysointi ja hallinta Työtapaturmat ja niistä oppiminen, toiminta tapaturmatilanteessa Tapaturmien ja vaaratilanteiden tutkiminen.

Koivukonsultointi Oy
Hinta
390 €
(+alv. 24%)
Työturvallisuustoiminnan johtaminen, johdon linjaukset ja toiminnan tavoitteet.

Koivukonsultointi Oy
Hinta
590 €
(+alv. 24%)
Tietosuojan käytännönläheinen verkkokurssi johdolle ja henkilötietoja käsitteleville toimihenkilöille. Koulutuksen avulla tiedätte mitä pitää tehdä, miksi ja miten opittuja taitoja hyödynnetään yrityksen toiminnassa.

D-Fence Oy
Hinta
137 €
(+alv. 24%)
Myynnin vasta-alkajille ja myös jo kokeneille myyjille lisäapua tarjoava valmennuskokonaisuus, johon kuuluu video-osia, diaesityksiä, harjoituksia ja luettavaa materiaalia. Tämän valmennuksen avulla opit, mitkä asiat erottavat huippumyyjän perusmyyjästä!

SVE Konsultointi Oy
Hinta
95 €
(+alv. 24%)
Tällä kurssilla opit, mitä asioita olisi hyvä huomioida, kun alat suunnitella verkkokurssia. Lisäksi saat konkreettisia välineitä verkkokurssin tekemiseen ja ymmärrät, mitä pedagogisesti hyvin toimivassa verkkokurssissa tulisi ottaa huomioon.

YH Training Oy
Hinta
0 €
Hinta
0 €
Sähkötyöturvallisuuskoulutus tulee olla voimassa kaikilla sähkötöihin osallistuvilla, myös työnjohto- ja asiantuntijatehtävissä toimivilla. Koulutus tulee uusia 5 vuoden välein. verkkokurssilla kerrataan sfs 6002-standardin sisältö. Nyt voit suorittaa sen nopeasti ja helposti tällä verkkokoulutuksella, voit opiskella ajasta ja paikasta riippumatta silloin kun se sinulle parhaiten sopii.

Koulutuspalvelu sahkot.fi
Hinta
150 €
(+alv. 24%)
Hybridi- ja sähköautot yleistyvät Suomessa kovaa vauhtia. Myös korjaamoilla näitä ajoneuvoja korjaavilla ja huoltavilla henkilöillä on oltava kattavat tiedot sähkötyöturvallisuudesta. SFS 6002 Sähkötyöturvallisuus autoalalle, opettaa tärkeät tiedot turvallisestä työskentelystä sähkön parissa.

Koulutuspalvelu sahkot.fi
Hinta
155 €
(+alv. 24%)
DevOps Fundamentals -sertifiointitesti

ITpreneurs
Hinta
350 €
(+alv. 24%)
The COBIT management framework offers a fully modernized approach for both Enterprise Governance and managing Information & Technology (I&T). It provides practitioners with essential processes and tools for minimizing risks, creating value, maximizing corporate resources, and ultimately achieving crucial enterprise goals.

GoodeLearning
Hinta
499 €
(+alv. 24%)


Verkkokoulu.com Suomi Oy
Hinta
39 €
(+alv. 24%)
ITIL is a collection of best practices for the delivery of IT services and the management of IT infrastructure. The service management practices defined in ITIL 4 have been tested and tried in organizations globally.

Wakaru Oy
Hinta
495 €
(+alv. 24%)
This PRINCE2® Foundation 6th edition online course makes your learning easy and enjoyable. You will have a solid understanding of PRINCE2 and you will be ready to sit the official PRINCE2 Foundation exam.

Wakaru Oy
Hinta
495 €
(+alv. 24%)
Professional Scrum Master Level 1 (PSM I) from scrum.org is one of the most famous and credible Agile/Scrum certifications worldwide.

Wakaru Oy
Hinta
150 €
(+alv. 24%)
In short, everything you need to learn PRINCE2 Agile in the Practitioner (advanced) level, and be prepared to take its official exam.

Wakaru Oy
Hinta
595 €
(+alv. 24%)
Everything you need to learn the PMBOK Guide and be prepared to take the PMP or CAPM exam.

Wakaru Oy
Hinta
390 €
(+alv. 24%)
Asiakkaan kehonkielen ja varsinkin kasvojen mikroilmeiden, -ilmaisujen ja -eleiden ymmärtäminen on ensiarvoista. Kun tiedät, mitä asiakkaat ajattelevat ja tuntevat niin se antaa sinulle suurta etua. Kun osaat ja hallitset sen niin voit vaikuttaa myös toisiin ei-sanallisesti. Tämä on erityisen tärkeää ja se korostuu enemmän kun neuvottelut ovat siirtyneet verkkoon virtuaalisiksi.

Huippumyynti Akatemia
Hinta
290 €
(+alv. 24%)
Kurssi esittelee osallistujille palveluiden hallintaa, toimitusta ja näiden yhteyttä liiketoiminnan odotuksiin. Kurssin jälkeen osallistujat tunnistavat IT-palvelunhallinnan avainperiaatteet ja käsitteet sekä tiedostavat ITILin käytön hyödyt organisaatiossa. Saat kaupan päälle myös englanninkielisen ITIL® 4 Foundation eLearning -verkkokurssin! (norm. 495€)

Wakaru Oy
Hinta
795 €
(+alv. 24%)
Tällä kurssilla opit vuorovaikutuksen, palautteenannon, valmentamisen ja suorituksen johtamisen taitoja asiakaspalvelussa. * Kurssi auttaa sinua ymmärtämään, mistä tavoitteellisesta valmentamisessa oikeasti on kyse. * Tunnistat omat vahvuutesi ja kehittämisalueesi valmentajana. * Opit ja parannat omaa valmentavaa otetta, valmentamisen ja palautteenannon taitoja. Tervetuloa mukaan!

Prakto Oy
Hinta
349 €
(+alv. 24%)
Työturvallisuuskorttikoulutus antaa perustiedot työympäristön vaaroista ja työsuojelusta yhteisellä työpaikalla. VERKKOKOULUTUS

Koivukonsultointi Oy
Hinta
99 €
(+alv. 24%)
Myynnin kiihdytin! -valmennuksen avulla saat nopeasti myynnin kasvuun. Kerromme miten saat tavoitteet täyteen ja ylität ne. 10 strategiaa, joiden avulla se onnistuu! Huipputuottavat työkalumme sopivat kaikille myynnin tekijöille ja asiakasrajapinnassa toimiville. Saat valmennusvideot, ohjeet ja toimenpiteet, mitkä auttavat välittömästi parempiin tuloksiin.

Huippumyynti Akatemia
Hinta
49 €
(+alv. 24%)
Site Reliability Engineers fulfill many of the roles associated with Operations, supporting Development teams and driving productivity and efficiency. This course also demonstrates how site reliability engineers make systems more stable, predictable, and scalable while also tracking essential metrics to enable continuous improvement. Kickstart your SRE training today!

GoodeLearning
Hinta
499 €
(+alv. 24%)
What ITIL DITS is all about: how to handle the high-level strategic and business-centric aspects of managing real-world IT. ITIL DITS training can be extremely helpful in aligning business and IT, as well as helping IT managers pursue higher-level roles.

GoodeLearning
Hinta
899 €
(+alv. 24%)
Vital as IT is, it doesn’t exist in a vacuum. Successful IT managers must be able to assess interactions with users, suppliers, partners, and customers in order to learn how services can be fully optimized. The ITIL DSV module offers a number of tools and techniques for stakeholder value optimization, with a particular focus on customer and user experiences, as well as journey mapping.

GoodeLearning
Hinta
629 €
(+alv. 24%)
ITIL High-Velocity IT (HVIT) is a module that offers a number of tools and best practices to help users succeed in this environment. It helps businesses to stay ahead of their competitors by maximizing cost-effectiveness, efficiency, responsiveness, and enterprise agility.

GoodeLearning
Hinta
629 €
(+alv. 24%)
Tämä koulutus perustuu SFS6002 sähkötyöturvallisuusstandardiin. Koulutuksessa opit sähkön vaarat ja kuinka työskennellään turvallisesti sähkölaitteiden parissa. Koulutus on painotettu siten että siinä huomioidaan ICT-alan työtehtävät ja niissä tarvittavat tiedot sähköturvallisuudesta sekä mistä tietotekniikan sähkölaitteiden sähköturvallisuus muodostuu.

Koulutuspalvelu sahkot.fi
Hinta
169 €
(+alv. 24%)
VeriSM™ kokoaa tuttujen palvelunhallinnan viitekehyksien päälle/rinnalle joukon 2020-luvun palvelunhallinnan näkökulmia ja työkaluja, jotka auttavat uudella nykyaikaisella tavalla hahmottamaan palvelunhallinnan maailmaa ja kehittämään organisaatiota ja sen kyvykkyyksiä. Lopputuloksena on kyvykkäämpi organisaatio tuottamaan digitaalisia palveluita.

Wakaru Oy
Hinta
499 €
(+alv. 24%)
ArchiMate is an enterprise architecture modeling language designed to ease the process of explaining and displaying architectural concepts and functions. It provides a level of clarity that is essential for making informed decisions, and its shared terminology also greatly eases collaboration and communication between practitioners.

GoodeLearning
Hinta
899 €
(+alv. 24%)
Kurssilla opit suunnittelemaan intuitiivisia ja helppokäyttöisiä verkkopalveluita ja mobiilisovelluksia.

UX Academy Finland
Hinta
990 €
(+alv. 24%)
Security has become a fundamental aspect of value for organizations that regularly deploy new code. DevSecOps adds security to the DevOps approach, not only integrating security and compliance considerations into every stage of a pipeline but also making everyone responsible for meeting associated targets. Learn best practices on how to establish and improve DevSecOps cultures.

GoodeLearning
Hinta
499 €
(+alv. 24%)
Blockchain e-learning is for developers who want to gain insight to Blockchain, Bitcoin and cryptocurrencies. The course will cover how to use the latest tools to build Blockchain applications, set up your own private Blockchain, deploy smart contracts on Ethereum and gain practical experience with real-world projects.

ILX Group plc
Hinta
600 €
(+alv. 24%)
Microsoft Azure is a cloud computing service created for building, testing, and managing applications and services through a global network of Microsoft-managed data. On this course you will gain knowledge of the principles of cloud computing, and how these principles have been implemented in Microsoft Azure.

ILX Group plc
Hinta
480 €
(+alv. 24%)
The Agile Scrum Master, certified by EXIN, combines agile methodologies and scrum practices with realistic assignments, testing the capabilities required to facilitate and enable agile cross-functional teams and lead agile transformations as a scrum master.

ILX Group plc
Hinta
1,005 €
(+alv. 24%)
New to Microsoft Project? Our new elearning will guide you through the basics to help you maximise your ability to utilise Microsoft Project to its full potential.

ILX Group plc
Hinta
240 €
(+alv. 24%)
If you’re looking to build your knowledge in artificial intelligence, and want to get an understanding of its business applications, then our Introduction to Artificial Intelligence course is exactly what you need! With this course, you’ll get a broad overview of AI concepts, workflows and performance metrics, as well as machine learning and deep learning.

ILX Group plc
Hinta
410 €
(+alv. 24%)